Marcel Pavel, mărturie cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat în spital. ”Acum fac asta de două ori pe zi”

Diana Dumitrache 30.07.2020, 15:47

Marcel Pavel s-a numărat printre ghinioniştii care au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Cântăreţul a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut în această perioadă. Mărturii cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat artistului în spital.

Marcel Pavel vorbeşte deschis despre perioada în care a suferit de COVID-19

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” a fost confirmat ca fiind purtător al noului coronavirus în luna iunie a acestui an. În vârstă de 60 de ani, Marcel Pavel a fost internat imediat la spitalul “Matei Balş” din Capitală pentru a fi izolat şi îngrijit corespunzător.

După ce a trecut cu bine peste această cumpănă, cântăreţul a decis să povestească ce s-a întâmplat în toată această perioadă.

Marcel Pavel, mărturie cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat în spital. ”Acum fac asta de două ori pe zi”
Marcel Pavel, mărturie cutremurătoare despre ce i s-a întâmplat în spital. ”Acum fac asta de două ori pe zi”

“Am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat. Odată cu această perioadă, am descoperit faptul că sufăr şi de hipertensiune, lucru pe care nu l-am ştiut înainte şi pe care încerc să îl țin cât mai bine sub control. Îmi verific zilnic tensiunea, de două ori. Am un regim echilibrat şi încerc să am măsură în toate. Zilele acestea am încercat să îmi încarc cât mai mult bateriile alături de familia mea, să petrecem timp de calitate împreună, în natură”, a povestit Marcel Pavel pentru revista Viva.

Pe patul de spital, concurentul de la “Te cunosc de undeva!” a fost cu gândul doar la familie

Artistul recunoaşte că gândurile sale s-au îndreptat în permanenţă către familie. Singura lui grijă a fost ca cei dragi să nu fie atinşi de virusul care face ravagii în întreaga lume.

“Toată această perioadă m-am gândit la familia mea şi m-am rugat să fie ei sănătoşi. Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de ei şi că ne-a ajutat pe toți să depăşim aceste momente! Copiii cei mari au conştientizat foarte bine situația în care ne aflam, iar pe Yuvenalia am încercat să o ținem cât mai departe de probleme, pentru că este încă micuță”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...