Marcel Ciolacu, alături de Alexandru Rafila: “Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!”

Mihai Roșoiu / 19.10.2020, 16:47
Marcel Ciolacu, alături de Alexandru Rafila: “Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!”

Șeful PSD, Marcel Ciolacu este alături de Alexandru Rafila. După informațiile apărute în spațiul public despre Rafila, Marcel Ciolacu a declarat: „Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!”.

Marcel Ciolacu, alături de Alexandru Rafila: „E inuman să acuzi un copil de păcatele părinților! ”

Șeful social democraților este alături de noul său coleg de partid. După ce Alexandru Rafila a confirmat că va fi pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, au apărut primele atacuri. Pe rețelele de socializare și în presă au fost publicate detalii despre tatăl lui Rafila. Se pare că tatăl reputatului specialist în microbiologie ar fi făcut parte din organele vechii Securități.

Iritat la maximum de acuzațiile care au apărut în valuri, Marcel Ciolacu a sărit în apărarea lui Alexandru Rafila. Într-o postare pe Facebook, șeful PSD și-a exprimat regretul pentru ultimele evenimente. Ciolacu nu a uitat nici de rivalii politici și a trimis câteva săgeți către Ludovic Orban și PNL:

„Cred cu tărie că orice persoană care candidează pentru o funcție în administrația publică a țării trebuie analizată prin prisma traseului său profesional, a integrității și a opiniilor sale politice sau de specialitate. Dar este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților! De aceea, nici nu m-ați auzit vreodată să-l acuz pe Ludovic Orban pentru ce a făcut tatăl său, căpitan la Securitate în anii ’50.

Marcel Ciolacu, alături de Alexandru Rafila
Marcel Ciolacu, alături de Alexandru Rafila
Ludovic Orban trebuie judecat pentru ce face el, astăzi, în calitate de premier al României! Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Cine este Alexandru Rafila, medicul intrat în PSD

Alexandru Rafila este un personaj, care a căpătat o notorietate neașteptată după apariția SARS-CoV-2 în țara noastră. Reprezentant al OMS în România, medicul Rafila are o carieră impresionantă. Domeniul său este microbiologia. Înaintea izbucnirii pandemiei, activitatea sa era mai puțin cunoscută de românii obișnuiți. În domeniul medical, însă, Alexandru Rafila este o somitate.

Performanțele sale profesionale l-au propulsat în diferite funcții foarte importante. Prof. dr. Rafila este recunoscută şi în străinătate, fiind expert OMS, NATO şi al Comisiei Europene. A deţinut funcţia de membru în Comitetul Executiv al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (2014-2017). Rafila a reprezentat România în comitetul director al ECDC (2009-2014).

Marcel Ciolacu, alături de Alexandru Rafila
Marcel Ciolacu, alături de Alexandru Rafila

Ciolacu, atac virulent la adresa lui Orban

Marcel Ciolacu este alături de Alexandru Rafila, dar și de ceilalți colegi din PSD. Acesta și-a atacant omologul de la PNL, dar și pe colegii de partid ai acutalului prim-ministru:

„Între politruci semidocți precum Orban, Tătaru sau Turcan &co și profesioniști cum sunt experții în sănătate publică Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Leonard Azamfirei, alegerea românilor va fi simplă!”, a mai spus șeful PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI