Mama unui jucător francez s-a certat cu toată lumea în tribunele Arenei Naționale. Nu s-a oprit doar la familiile fotbaliștilor

Nicu Stan, Mihai Cheleș 30.06.2021, 14:37
Mama unui jucător francez s-a certat cu toată lumea în tribunele Arenei Naționale. Nu s-a oprit doar la familiile fotbaliștilor

Mama unui jucător francez s-a certat cu toată lumea în tribunele Arenei Naționale. Nu s-a oprit doar la familiile fotbaliștilor, ci a mers cu scandalul mai departe.

Părinții fotbaliștilor naționalei Franței s-au certat pe Arena Națională după eliminare. Ce familii au intrat în scandal

Mama unui jucător francez s-a certat cu toată lumea în tribunele Arenei Naționale. Scandalul nu s-a oprit doar la familiile fotbaliștilor.

Presa franceză a scris că Veronique Rabiot, mama mijlocaşului Adrien Rabiot, a fost în centrul unui scandal izbucnit în tribunele Arenei Naţionale, după eliminarea naţionalei Franței de la Euro-2020, de către Elveţia.

Veronique Rabiot s-a certat cu rudele lui Paul Pogba pe Arena Nationala
Veronique Rabiot s-a certat cu rudele lui Paul Pogba pe Arena Nationala

Scandal între mama lui Adrien Rabiot şi rudele lui Paul Pogba

RMC Sport a scris că, după terminarea meciului, a izbucnit un conflict între mama lui Adrien Rabiot şi rudele fotbalistului Paul Pogba.

Familiile celor doi jucători au continuat în tribune schimbul virulent de cuvinte pe care Rabiot şi Pogba l-au avut în teren după cel de-al treilea gol al Elveţiei, informează News.ro.

Paul Pogba a pierdut balonul prea ușor

Mama lui Adrien Rabiot a reproşat în special modul în care Paul Pogba a pierdut mingea, la mijlocul terenului, fază care a dus la golul egalizator al naționalei Elveţiei.

Paul Pogba a renunțat prea ușor la minge aruncându-se pe jos, în ideea că antrenorul va acorda fault pentru Franța. Nu a fost așa, iar elvețienii au marcat în urma acelei faze.

Kylian Mbappe, în vizorul mamei lui Adrien Rabiot după ce a ratat 11 metri

De asemenea, după loviturile de departajare, Veronique Rabiot s-a luat de Kylian Mbappe, mama celebrului fotbalist care îi poartă nemele, cerându-i tatălui său, Wilfried, “să-şi educe fiul şi să-l facă mai puţin arogant”, a arătat RMC. Mama lui Rabiot nu s-a oprit la atât şi s-a luat şi de jurnaliştii prezenți.

Astfel, timp de mai multe zeci de minute, mama lui Adrien Rabiot s-a contrat cu mai multe familii ale altor jucători. În plus, alte familii au asistat la scenă şi au fost şocate de atitudinea arătată de Veronique Rabiot şi de momentul acestui scandal, după terminarea meciului.

Franța a fost eliminată

Campioana mondială Franţa a fost eliminată în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, cu scorul de 5-4, în optimile competiţiei. În finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a rămas 3-3. Pentru Franţa au marcat Karim Benzema ’57, ‘59 şi Paul Pogba ‘75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic ‘15 şi ‘81 şi Mario Gavranovic ’90.

De asemenea, în minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalti. În plus, naționala Elveției a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84. La loviturile de la 11 metri, pentru Franţa au marcat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat. Pentru Elveţia au marcat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

Urmăriți Impact.ro și pe