Mama Ralucăi Dumitru, despre ce a făcut noua Faimoasă înainte de plecarea la Survivor România. Ce as are în mânecă vedeta

Stan Filon 09.04.2021, 18:27

Raluca Dumitru s-a alăturat recent echipei Faimoșilor, de la celebrul show de televiziune Survivor România, difuzat de Kanal D. Fosta asistentă de televiziune se pare că este pregătită să facă față probelor destul de dure din competiția televizată, mai ales că s-a și antrenat în ultima perioadă, după cum a recunoscut chiar mama ei.

Mama Ralucăi Dumitru a spus ce a făcut fiica sa înainte de a pleca la Survivor România

Mama Ralucăi Dumitru a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la kanal D, unde a spus ce a făcut în ultima perioadă fiica ei. De la mama Ralucăi am aflat că fosta asistentă de televiziune s-a pregătit intens pentru Survivor. A făcut antrenamente și a alergat mult.

Mama Ralucăi Dumitru nu își fac deloc griji pentru fiica sa, deoarece știe că va face față cu brio, însă femeia parcă este și ușor mulțumită că fiica ei va vedea ce este greul în viață și va fi nevoită să se adapteze condițiilor de trai din Republica Dominicană.

Mama Ralucai Dumitru a spus ce a facut fiica sa inainte de a pleca la Survivor Romania
Mama Ralucai Dumitru a spus ce a facut fiica sa inainte de a pleca la Survivor Romania

”Să vadă cum e să nu ai să mănânci”

“Ea s-a descurcat singura de la 14 ani, împărţea pliante, sunt sigură că o să se descurce. Aseară a avut mari emoţii, dar eu zic că o să fie bine, o să înveţe ce are de făcut. Colegii văd că o susţin, toţi sunt nişte copii buni. Ea este puternică, mănâncă puţin, nu mai mănâncă nici carne de ceva vreme, nu o să aibă probleme. S-a pregătit şi fizic, alerga, făcea sala, o săptămână  înainte de plecare a mâncat foarte rar.

Dorul nu va fi o problemă pentru că ea a mai fost plecată de acasă. O să se adapteze. O să vadă cum e să nu ai să mănânci, o să preţuiască mai mult ceea ce are. O să devină mai puternică, o să vadă ce înseamnă să nu ai”, a spus mama Ralucăi Dumitru, la Teo Show.

Raluca Dumitru își adoră mama dar se declara uimită de cum face față la toate. ”Mama a fost tot timpul alături de mine şi m-a susţinut cât de mult a putut în ceea ce am făcut eu şi în toate alegerile pe care le-am luat. (…) Mama mea e blândă, bună, iubitoare, gospodină. Nu ştiu dacă eu aş putea să ajung ca şi ea, dacă aş avea o relaţie pentru că nici vremurile nu mai sunt cum erau înainte şi stau şi mă uit la ea şi nu ştiu cum poate să le facă pe toate. Să se ducă la muncă, să vină acasă să gătească, să spele, să calce şi tot timpul să fie în picioare. Eu cred că n-aş putea. Vin acasă obosită şi zic mami încălzeşte-mi şi mie mâncare, mami mi-ai călcat, unde este bluza. Eu nu ştiu dacă aş putea să fiu aşa. (…) Dacă aş putea, i-aş da toţi anii mei pentru a fi în continuare alături de mine”, a spus Raluca Dumitru acum câțiva ani la Antena Stars

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI