Bărbații din viața Ralucăi Dumitru de la Survivor. S-a certat la TV cu Ioana Popescu pentru un fotbalist

Ana Anitoiu 09.04.2021, 09:53

Raluca Dumitru de la Survivor România a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din țară. La un moment dat, fosta asistentă TV s-a certat la televizor cu Ioana Popescu pentru un fotbalist care i-a picat cu tronc. Bruneta a sperat că va intra într-una dintre cele mai cunoscute familii din România, dar visul ei s-a spulberat dintr-un motiv pentru care multe cupluri se destramă.

Bărbații din viața Ralucăi Dumitru de la Survivor. Pentru cine a făcut scandal la TV

Raluca Dumitru, care a intrat în competiția ”Survivor România” de la Kanal D, după ce Ana Porgras a fost eliminată, spre disperarea lui Zannidache, s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Printe aceștia se numără și Cristi Pulhac, care a participat la ”Exatlon”.

În anul 2010, frumoasa brunetă și fotbalistul au fost surprinși împreună și au fost nevoiți să își recunoască relația. După doar câteva luni, însă, cei doi s-au despărțit. La acea vreme, Raluca Dumitru a făcut scandal la televizor cu Ioana Popescu, ”devoratoarea de fotbaliști”. Cele două s-au certat pentru Cristi Pulhac.

Barbatii din viata Ralucai Dumitru de la Survivor. S-a certat la TV cu Ioana Popescu pentru un fotbalist
Raluca Dumitru

Cu cine s-a mai iubit Ralucăi Dumitru de la Survivor România. În ce familie a fost cât pe ce să intre

După ce s-a împăcat cu despărțirea de Cristi Pulhac, Raluca Dumitru, acum în vârstă de 34 de ani, s-a iubit și cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă. Cei doi au fost surprinși în timp ce erau în tandrețuri unul cu altul. Pe atunci, bruneta lucra de doar câteva luni ca asistentă TV la ”Star Matinal” de la Antena Stars.

În anul 2012, Raluca Dumitru avea o relație și cu nepotul lui Gigi Becali, Ionuț. Astfel, bruneta a fost cât pe ce să intre într-una dintre cele mai cunoscute familii din România. Cei doi s-au cunoscut pe litoral, în Mamaia, unde bărbatul avea un restaurant. Relația lor, însă, n-a durat foarte mult. După despărțirea lor se vehicula că motivul rupturii dintre ei a fost faptul că nepotul latifundiarului era foarte gelos și nu accepta ca iubita lui să pozeze în ipostaze provocatoare.

Ce studii are Raluca Dumitru

Noua concurentă de la ”Survivor România” Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat în domeniu. Visul ei a fost să lucreze în televiziune. A lucrat ca asistentă TV la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu.

După ce a plecat de la Antena Stars, Raluca Dumitru s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat de proiectele personale. Vedeta a apărut și în videoclipurile mai multor artiști din țară. Acum, noua concurentă de la Survivor își dorește să câștige marele premiu al competiției ca să investească banii într-o afacere și ca să-și cumpere un apartament.

Ce salariu avea Raluca Dumitru la Antena Stars

Motivul pentru care Raluca Dumitru ar fi renunțat la postul de asistentă TV de la Antena Stars ar fi fost salariul prea mic pe care îl primea. Bruneta se descurca să își mai rotunjească veniturile prin intermediul unor contracte de imagine și unor mici prezentări de modă la care era invitată. Mai multe detalii, AICI!

”Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau veniturile. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au povestit unele surse pentru Click!, în vara lui 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe