Cu ce se ocupă iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România 2021. Sigur nu te-ai fi gândit

Ana Anitoiu 09.04.2021, 12:22

Prezentatorul emisiunii ”Survivor România 2021”, Daniel Pavel, a dezvăluit cu ce se ocupă iubita lui, Marina, de cât timp sunt împreună, dar și cum arată relația lor. Tânăra are o ocupație cu totul diferită de a lui.

De cât timp este Daniel Pavel cu iubita lui

Daniel Pavel a dezvăluit că trăiește o poveste de dragoste cu Marina de ceva timp. Tânăra nu l-a putut însoți în Republica Dominicană, pentru că a început un proiect important la Viena. Pentru ei, însă, distanța nu este o tragedie, deoarece sunt obișnuiți să funcționeze și în acest mod.

”Anul acesta, în mai, împlinim 7 ani de când suntem împreună. Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani și am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene – unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam: «okay, merg și eu acolo, și ne vedem». Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena”, a spus Daniel Pavel, potrivit viva.ro.

Cu ce se ocupa iubita lui Daniel Pavel de la Survivor Romania 2021. Sigur nu te-ai fi gandit
Daniel Pavel si iubita lui

Cu ce se ocupă iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România

De asemenea, Daniel Pavel a povestit cu ce se ocupă iubita lui. Prezentatorul emisiunii ”Survivor România” a spus că tânăra, care cunoaște trei limbi străine, a început un proiect nou în cea mai mare firmă de logistică locală în Viena. Astfel, cei doi își alină dorul unul de celălalt prin apeluri video.

”Ea este născută în Basarabia și are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain. Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena”, a spus el.

Cum este Daniel Pavel ca partener

Daniel Pavel nu s-a sfiit să vorbească și despre cum este el ca partener în cuplu. Prezentatorul de la ”Survivor România” s-a descris drept ”dificil de romantic”. El a recunoscut că poate deveni pisălog și astfel greu de suportat. Cât despre plecarea lui în Republica Dominicană, iubita lui l-a susținut și îl susține, pentru că a înțeles că și-a dorit acest proiect.

”Sunt dificil de romantic, dar ușor de iubit! Foarte greu de suportat atunci când pot deveni pisălog pe te-miri-ce subiect unde ea, cu chip slavon și nume de regină, cum spune unul dintre cântecele noastre preferate, «Nebun de alb», al lui Emeric Imre, trece suveran, peste bâzdâcurile mele. Ne-am echilibrat destul de mult în acești ani și am învățat foarte mult unul de la altul, în special arta compromisului fără a face compromisuri de la firea noastră”, a adăugat el.

Daniel Pavel are un fiu dintr-o relație anterioară

Puțini știu că Daniel Pavel are un fiu dintr-o relație anterioară. Băiatul are 16 ani și este elev al Liceului Francez de la Viena. În afară de română, copilul prezentatorului emisiunii ”Survivor România” vorbește germană, franceză și engleză.

”Împreună cu mama lui, cu care avem o relație cordială pentru beneficiul maxim al băiatului, l-am dat la sport de mic. Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu. A considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el. Oricum ar fi studiat într-un astfel de oraș la facultate. Ce este foarte interesant este că bate în el o inimă de român sadea, valah autentic, și sunt convins că va trăi de la un moment încolo în spațiul românesc, aducând cu el experiența internațională”, a mai sus Daniel Pavel, într-un alt interviu, conform viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI