Mama Luizei Melencu, reacție șoc după ce fiul lui Dincă a luat la bătaie jurnaliștii în plină stradă. Mărturisiri neașteptate în cazul Caracal

Diana Radu 18.12.2019, 17:35
Mama Luizei Melencu, reacție șoc după ce fiul lui Dincă a luat la bătaie jurnaliștii în plină stradă. Mărturisiri neașteptate în cazul Caracal

Mama Luizei Melencu a reacționat după ce fiul lui Gheorghe Dincă i-a luat la bătaie pe jurnaliști. Atât fiul lui Dincă cât și sora acestuia, Daniela s-au prezentat ieri la sediul CNA pentru a depune o sezizare în legătură cu informațiile care au apărut în presă, potrivit cătora fiica lui Dincă s-ar ocupa cu trafic de persoane. La ieșirea din sediul CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a avut o ieșirea necontrolată pe care a îndreptat-o către jurnaliști.

Reacția mamei Luizei Melencu, după ce fiul lui Dincă a fost agresiv cu jurnaliștii: ”Uitați de cine a fost traficată fiica mea”

mama Luizei Melencu, fiul lui Dincă
Reacția mamei Luizei Melencu, după ce fiul lui Dincă a fost agresiv cu jurnaliștii

Monica Melencu, mama Luizei, fata care a fost răpită și abuzată acum opt luni de Gheorghe Dincă a declarat după scandalul creat de fiul lui Dincă că i se pare că membrii acestei familii sunt protejați de oamenii legii. De asemenea, ea a mai precizat că crede cu tărie că fiica sa trăiește și că a fost traficată de familia Dincă.

”Tot ei au dreptate, tot ei sunt cei care sunt protejați. Uitați-vă care sunt adevărații vinovați, iar noi, de opt luni de zile ne luptăm cu acest sistem și uitați unde am ajuns. Uitați-vă cu cine ne-am luptat opt ani de zile, cu ce procurori ne-am luptat. Domnii sper să vadă ce se întâmplă, pe cine protejează. Acest Dincă chiar e protejat. Eu ca mamă, opt luni de zile am spus și o spun, copilul meu trăiește și uitați de cine a fost traficat. Aceștia sunt adevărații complici”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, în direct la România TV.

Criza de nervi a bărbatului a fost de-a dreptul șocantă, iar în urma incidentului produs, la fața locului au fost chemate mai multe echipaje ale Poliției, dar și echipaje SMURD. Printre jurnaliștii care au fost bătuți de fiul lui Dincă se numără un operator al postului de televiziune Antena 3, dar și un cameraman de la România TV. Totodată mai multe camere de filmat au fost distruse. După incident, fiul lui Dincă a fugit de la fața locului, însă oamenii legii l-au arestat în noaptea de marți spre miercuri. Agresorul a fost ținut la audieri șase ore, după care a fost eliberat.

Urmăriți Impact.ro și pe