Cine este bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o. A apărut într-o emisiune tv. Dezvăluiri șocante

Redacția IMPACT / 27.11.2019, 17:57
Cine este bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o. A apărut într-o emisiune tv. Dezvăluiri șocante

Astăzi au apărut noi date cu privire la tragedia din Caracal, soldată cu dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. La șapte luni de la dispariția Luizei Melencu, reprezentanții DIICOT au făcut un anunț șocant în acest caz. Gheorghe Dincă nu a acționat singur, ci a avut un complice. Șefa DIICOT a făcut primele declarații cu privire la persoana implicată în acest caz.

 

Luiza Melencu, una din tinerele răpite de Gheorghe Dincă
Luiza Melencu, una din tinerele răpite de Gheorghe Dincă

Cine se presupune că este complicele lui Gheorghe Dincă

Potrivit DIICOT, Luiza Melencu, tânără dispărută în urmă cu câteva luni, a fost violată de Dincă și un prieten al lui. Bărbatul care i-a fost complice are 46 de ani, este necăsătorit, nu are copii și este cunoscut ca fiind un consumator de băuturi alcoolice. Datele furnizate până acum de DIICOT indică faptul că Ștefan Risipiceanu corespunde caracateristicilor transmise în declarația de presă făcută de Giorgiana Hossu, șefa DIICOT.

Potrivit informațiilor vehiculate în presă, Ștefan Risipiceanu se presupune că este complicele lui Gheorghe Dincă împreună cu care a violat-o pe Luiza Melencu. Bărbatul arestat în cazul Caracal și despe care se spune că a violat-o pe Luiza Melencu, este unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă.

El este unul din vecinii lui Gherghe Dincă, dar și bun prieten cu acesta, care, în primele zile de anchetă prezenta arsuri suspecte pe mâini și mulți se întreabau atunci dacă nu cumva a participat la arderea vreunui cadavru în curtea unde s-ar fi întâmplat tragedia. Potrivit paginademedia.ro, în primele zile de la aflarea tragediei, la Caracal a fost prezentă și echipa România TV, unde jurnalistul Luis Lazarus a stat de vorba cu oamenii locului, printre care și cu Ștefan Risipiceanu pe care l-a întrebat:

Luis Lazarus: „Dar văd că sunteți tare bronzat pe mână. Cum v-ați bronzat așa? E un bronz ciudat, parcă ați fi ars pe mână. Ați auzit că victimele au fost arse într-un butoi? Și ați participat și dumneavoastră la treaba asta? Nu l-ați ajutat pe cetățeanul cu pricina, pe asasin?”

Luis Lazarus: „Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi”, insistă Lazarus.

Luis Lazarus: „Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform”, continuă Lazarus.

Răspunsul “anchetatului”: „Așa se înnegrește. E din cauza soarelui”, spune bărbatul.

Situația este cu atât mai șocantă cu cât complicele lui Gheorghe Dincă a apărut și în cadrul unei emisiuni televizate, la postul Antena 3, la sfârșitul lunii iulie a acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI