Scandal de proporții! Fiul lui Dincă, agresiv cu jurnaliștii: “Mi-a dat un pumn în cap, m-a trântit pe jos”. Scene șocante

Redacția IMPACT / 17.12.2019, 16:13
Scandal de proporții! Fiul lui Dincă, agresiv cu jurnaliștii: “Mi-a dat un pumn în cap, m-a trântit pe jos”. Scene șocante

Cazul Caracal este tot mai mult în atenția autorităților. Cu atât mai mult cu cât este implicată acum și fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, cât și fratele său. Ce s-a întâmplat cu acesta din urmă?

UPDATE (16:13): „Astăzi, la ora 15.01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de către un bărbat, pe care doreau să-l intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, se arată în comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Scene absolut șocante. Fiul Monstrului din Caracal s-a abătut asupra jurnaliștilor

Astăzi, fiul lui Gheorghe Dincă alături de sora sa s-au prezentat astăzi la sediul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Prezența celor doi în cadrul insitituției are loc în contextul în care în mass-media circulă informații cu privire la faptul că fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă s-ar ocupa cu trafic de persoane, relateazeă stiripesurse.ro. În acest sens, copii fostului mecanic auto din Caracal veniseră să depună o sesizare referitoare la acele informații. Acolo, cei doi au explicat că nu au nicio legătură cu acuzațiile de trafic de carne vie care li se aduc de către avocații familiilor Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.
Dar, se pare că la ieșirea din sediul CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a avut o ieșirea necontrolată pe care a îndreptat-o către jurnaliști.

Printre cei agresați se numără un operator al postului de televiziune Antena 3, dar și un cameraman de la România TV. Totodată mai multe camere de filmat au fost distruse.

 

Scene absolut șocante. Jurnlisti agresați de fiul lui Gheorghe Dincă. Foto: Antena3
Scene absolut șocante. Jurnlisti agresați de fiul lui Gheorghe Dincă. Foto: Antena3
Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă. Foto: adevarul.ro
Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă. Foto: adevarul.ro

 

„În timp ce filmam, m-a apucat de geacă, mi-a dat dat un pumn în cap și m-a trântit pe jos. Apoi nu îmi amintesc ce s-a întâmplat. Am sunat la 112 și acum a ajuns salvarea”, a spus operatorul România TV care a fost agresat.

Criza de nervi a bărbatului a fost de-a dreptul șocantă, iar în urma incidentului produs, la fața locului au fost chemate mai multe echipaje ale Poliției, dar și echipaje SMURD. În urma agresiunilor la care au fost supuși cu sălbăticie cameramanii, postul de televiziune Antena 3 urmează să depună plângere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI