Mama lui Gigi Becali a ajuns în scaun cu rotile. Imagini dureroase

Beatrice Dumitru 12.04.2023, 15:46
Mama lui Gigi Becali a ajuns în scaun cu rotile. Imagini dureroase

Gigi Becali are o relație specială cu mama sa și ține foarte mult la ea. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera a fost surprins cu aceasta la o clinică privată. Ajunsă la vârsta de 91 de ani, mama lui Gigi Becali se deplasează cu scaunul cu rotile. Imaginile cu patronul FCSB și mama sa.

Cum a fost fotografiat Gigi Becali alături de mama sa

Alexandrina Becali este un om de bază în familia lui Gigi Becali, iar acesta a mărturisit în repetate rânduri că își iubește și respectă enorm mama pentru felul în care l-a crescut, educat și protejat. La sfârșitul săptămânii trecute, latifundiarul din Pipera a însoțit-o pe cea care i-a dat viață la o clinică pentru un control.

Gigi Becali a fost foarte grijului cu mama sa și nu a scăpat-o nicio secundă din ochi. Alexandrina Becali, în vârstă de 91 de ani, a avut nevoie de un scaun cu rotile pentru a ajunge la cabinet. La plecare, au fost câțiva oameni care s-au oprit pentru a o ajuta pe mama lui Gigi Becali să urce în mașină, iar milionarul le-a dat bani. VEZI IMAGINILE AICI

Mama lui Gigi Becali a ajuns în scaun cu rotile. Imagini dureroase
Gigi Becali este patronul echipei FCSB.

 

Cum se înțelege Gigi Becali cu mama sa

Gigi Becali a vorbit despre mama sa și despre relație pe care o are cu aceasta. Deși Alexandrina Becali își cicălește fiul mai mult decât ar fi necesar, patronul echipei FCSB nu poate decât să o considere persoana care îi oferă o dragoste care nu se poate exprima în cuvinte. Mai mult, acesta a mărturisit că mama sa ar face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca el să aibă tot ceea ce e mai bun.

Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Toată ziua, orice nu-i bine, nimic nu fac bine, aia e, ce, mă supăr pe mama mea? Dragostea mamei e și până la 200 de ani, oricând, dacă gătește ceva… ea, de exemplu, mă așteaptă, îmi face în fiecare zi e ceaiul. Eu când mă scol dimineața la 7:30 să plec la biserică, eu găsesc ceaiul făcut, înseamnă că ea se scoală la 6. Deci ea săraca se scoală la 6 ca să găsesc eu ceaiul făcut. Îți dai seama ce dragoste? Dar mă cicălește, mă înnebunește, tot din dragoste mă cicălește”, spunea Gigi Becali într-un interviu, la sfârșitul anului trecut.

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați oameni din România, cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro. Acesta a câștigat banii din fotbal, dar în special din imobiliare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...