Ce face mama lui Gigi Becali în fiecare dimineață la ora 6.00: “Îți dai seama ce dragoste?”

Badea Violeta 15.11.2022, 19:54

Mulți români îl cunosc pe Gigi Becali, dar puțini știu detalii despre mama sa. Alexandrina Becali are 90 de ani, este o femeie simplă, bună la inimă și extrem de grijulie cu fiul său. De curând, patronul de la FCSB a vorbit despre cea care i-a dat viață. Iată ce obișnuiește să facă femeia în fiecare dimineață la ora 6:00!

Ce obișnuiește să facă mama lui Gigi Becali în fiecare dimineață

Pe Gigi Becali îl știe o Românie întreagă, dar puțini sunt cei care știu cine este mama latifundiarului din Pipera. Ei bine, aceasta se numește Alexandrina Becali și are 90 de ani.

Este o femeie cu frică de Dumnezeu, o prezenţă discretă care, de-a lungul timpului, a avut grijă ca fiului său să nu-i lipsească nimic. Chiar şi acum, Alexandrina Becali continuă să îi facă toate poftele băiatului său. De curând, patronul de la FBSB a devăluit că cea care i-ai dat viață îi pregătește ceaiul în fiecare dimineață.

„În fiecare zi, toată ziua, orice nu-i bine, nimic nu fac bine, aia e, ce, mă supăr pe mama mea? Dragostea mamei e și până la 200 de ani, oricând, dacă gătește ceva… ea, de exemplu, mă așteaptă, ce-mi face în fiecare zi e ceaiul.

Eu când mă scol dimineața la 7:30 să plec la biserică, dar eu găsesc ceaiul făcut, înseamnă că ea se scoală la 6. Deci ea săraca se scoală la 6 ca să găsesc eu ceaiul făcut. Îți dai seama ce dragoste? Dar mă cicălește, mă înnebunește, tot din dragoste mă cicălește.”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali si mama sa
Gigi Becali si mama sa

„Mama este o femeie foarte iubitoare”

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali a oferit detalii din copilăria sa. Latifundiarului din Pipera povestea că mama sa a fost foarte blândă cu el și nu l-a lovit niciodată. Totodată, patronul de la FCSB dezvăluia că Alexandrina Becali a fost croitoreasă.

„Mama este o femeie foarte iubitoare. Şi a fost foarte blândă cu mine în copilărie. Nu m-a lovit niciodată. Era croitoreasă şi îmi croia cele mai frumoase haine.

Toată familia îşi dădea viaţa pentru mine. De la tată, surori, mamă, bunică. Eram ca un înger pentru ei. Tata mi-a dat o singură dată o palmă pentru că am scăpat oile.

S-a simţit foarte vinovat pentru că mi-a spart un dinte şi am plâns amândoi. Am decis atunci să nu îi spunem mamei ca să nu o supărăm. Erau şi lucruri pe care nu le tolerau.

Nici mama nici tata nu erau de acord cu minciuna. Tata spunea că adevărul şi dreptatea sunt cele mai bune arme. Ţineau foarte mult ca lucrurile să fie corect făcute. Era nenorocire dacă se întâmpla să mint, dar nu se întâmpla.”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...