Mama Deliei Matache se scaldă în lux la aproape 60 de ani. A plătit 4.000 de euro pentru o noapte de cazare

Ana Anitoiu 12.04.2021, 21:54

Mama Deliei Matache se scaldă în lux la aproape 60 de ani. Cântăreața nu s-a uitat la bani și a plătit 4.000 de euro pentru o noapte de cazare, astfel încât cea care i-a dat viață să se simtă ca o regină și să rămână cu amintiri de neprețuit. Femeia a povestit pe unde a fost plimbată recent de artistă și cine le-a însoțit.

Mama Deliei Matache, vacanță de lux la aproape 60 de ani

Gina Matache, mama Deliei, a fost într-o vacanță de lux la aproape 60 de ani. Cântăreața a răsfățat-o, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus a afectat lumea artistică, din cauza restricțiilor ce au fost impuse. Mai întâi, a ales un concediu într-o destinație de vis, pentru o săptămână. Apoi, au urmat și alte escapade spectaculoase.

”În Dubai am stat o săptămână. A fost superb, a fost vis. Au luat copiii o vacanță în care să nu stăm doar într-un singur loc, am bifat mai multe locații. Am fost cu Delia și cu Răzvan. Au fost locurile lor diferite și mi-au zis: «Hai mama, să guști și tu». M-au dus pe unde știau ei că este de văzut ceva deosebit. Eram ca un copil care a văzut pentru prima oară nu știu ce minunăție.”, a povestit Gina Matache la emisiunea ”Showbiz Report” de la Antena Stars.

Mama Deliei Matache se scalda in lux la aproape 60 de ani. A platit 4.000 de euro pentru o noapte de cazare
Delia Matache in vacanta

Mama Deliei Matache, surpriză uriașă. Cu cine a ajuns într-o vacanță

De asemenea, Gina Matache a dezvăluit că ulterior, fiica ei i-a făcut o surpriză uriașă. Delia a dus-o fără să știe în Maldive, unde s-a asigurat că va avea tot ce și-ar putea dori, alegând o cazare de aproximativ 4.000 de euro pe noapte. Apoi a mai urmat o destinație, în compania tatălui cântăreței.

”După am fost în Maldive, unde a fost mai pe relax așa, pentru că era totul izolat pe o insulă, dar cu dotările de ultimă generație în cameră. Adică, de unde vedeai așa niște căsuțe acoperite cu stuf, în interior era tot ce își trebuia, era superb. A fost 4.000 și ceva de euro noaptea. Eu nu am știut unde merg. Am aflat după. Excursia aia a fost în contul zilei de 8 martie. După am plecat în Egipt. Nu era pentru mine, era pentru taică-su. Am stat o săptămână în Egipt.”, a mai povestit mama Deliei Matache.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...