Gina Matache, mama cântăreței Delia, mărturisiri sincere pe platourile de filmare de la Antena 1. A dat-o de gol pe celebra artistă

bogdan 15.10.2019, 14:05
Gina Matache, mama cântăreței Delia, mărturisiri sincere pe platourile de filmare de la Antena 1. A dat-o de gol pe celebra artistă

Gina Matache, mama cântăreței Delia, a dat din casă și a făcut mărturisiri surprinzătoare despre celebra artistă. Momentul de sinceritate a avut loc pe platourile de filmare de la Antena 1. Aceasta a făcut o dezvăluire despre fiica sa, care i-a luat pe toți prin surprindere.

Gina Matache, mama cântăreței Delia, mărturisiri sincere pe platourile de filmare de la Antena 1

Aflată pe platourile de filmare de la  Antena 1, Gina Matache, mama cântăreței Delia, a făcut mărturisiri surprinzătoare despre artistă, care este și jurata show-ului iUmor.

Mama cântăreței a venit pe platourile de filmare de la Antena 1 pentru a încerca să-i convingă pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, de la Chefi la cuțite, că are talent și în arta gastronomiei.

Aceasta și-a făcut apariția în fața juraților cu un preperat pe care fiicele ei nu îl refuză niciodată. Astfel, în ediția de marți, 15 octombrie, telespectatorii o vor putea vedea pe mama Deliei, de la 20:00, în platoul celui mai iubit show culinar.

”Numele meu e Gina Matache și vreau neapărat să îi dau gata pe domnii chefi! De fiecare dată când se difuzează emisiunea eu sunt cu ochii pe ei, îmi sunt foarte simpatici, și m-am întrebat dacă aș putea să le fac față. Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă!”, declară aceasta.

Mama Deliei, apariție surpriză la Chefi la cuțite

Prezentă la Chefi la Cuțite, Gina Matache va găti cel mai faimos preparat din familia sa, ciorba de lobodă cu slăninuță și ouă, preparat cu care speră nu doar să ia cuțitul, ci și să le ia locul chefilor.

Gina Matache, mama Deliei, pe platourile de filmare Chefi la cuțite
Gina Matache, mama Deliei, pe platourile de filmare Chefi la cuțite

”Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu rețeta asta. Fetele mele sunt învățate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea și ciorba făcută de mama”, mărturisește aceasta cu zâmbetul pe buze.

Pasionată de muzică, mama Deliei va face și o demonstrație muzicală, chiar la bancul de lucru, căci este conștientă de faptul că energia bună se transmite în savoarea preparatelor.

Ce părere vor avea chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de ”gustul mâncării ca la mama acasă”, dar și cum va decurge jurizarea Ginei Matache, marți seara, într-o nouă ediție Chefi la cuțite la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe