Mama Deliei, în lacrimi după dezvăluirile fiicei sale. „Mă macină treaba asta”

Anca Manolica 31.10.2022, 15:48
Mama Deliei, în lacrimi după dezvăluirile fiicei sale. „Mă macină treaba asta”

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Gina Matache a vorbit despre un subiect extrem de sensibil pentru ea. Fiica ei, Delia, care pare să nu mai scape de întrebările din partea fanilor legate de aducerea pe lume a unui copil. Iată de ce a izbucnit în lacrimi mama artistei. Femeia își apără cu vehemență fiica.

Mama Deliei, în lacrimi la TV

Gina Matache a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, acolo unde a făcut unele dezvăluiri emoționante. Femeia a izbucnit în lacrimi atunci când a venit vorba despre fiica ei, Delia, care este, de ani buni, ținta întrebărilor fanilor cu privire la posibilitatea de a deveni mamă.

Solista de muzică populară este extrem de apropiată de ambele fiice ale sale, motiv pentru care s-a arătat extrem de deranjată de faptul că jurata de la iUmor este pusă mereu la zid atunci când spune că nu își dorește să facă copii.

Acesta s-a consumat foarte mult în ultima perioadă, după ce Delia a dezvăluit recent, într-un live pe TikTok, care este motivul pentru care nu își dorește să devină mamă. Femeia este extrem de tristă nu din cauza dorința fiicei, ci a modului în care lumea din jur a reacționat.

„Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber”, a spus mama Deliei.

Delia, alături de mama sa
Delia, alături de mama sa

Problemele de sănătate cu care se confruntă solista de muzică populară

Pe de altă parte, Gina Matache a dezvăluit că se luptă și cu anumite probleme de sănătate. Aceasta a acuzat dureri de spate, motiv pentru care  a fost nevoită să își facă o serie de analize care nu au fost deloc ieftine. Delia a fost cea care i-a fost un mare sprijin financiar.

„Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap.

Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a mai dezvăluit Gina Matache.

Citește și Mircea Badea, reacție vehementă după ce Delia a explicat de ce nu vrea copii. „L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta?”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...