Delia a răbufnit după ce a fost aspru criticată că nu vrea să facă copii: „M-am trezit în povestea slujitoarei”

Anca Manolica 21.10.2022, 15:47
Delia a răbufnit după ce a fost aspru criticată că nu vrea să facă copii: „M-am trezit în povestea slujitoarei”

Jurata de la emisiunea iUmor primește foarte des întrebarea de ce nu face și ea un copil. De-a dreptul bombardată de-a lungul timpului de fani cu tot felul de curiozități pe această temă, Delia a venit cu un răspuns pentru toți. Iată ce le-a răspuns internauților care o critică pentru deciziile din viața sa.

Delia a răbufnit aspru pe internet. Este aspru criticată că nu vrea să facă copii

Delia Matache a dat din nou start unui val de critici. Recent, cântăreața a dezvăluit, într-un live făcut pe platforma TikTok, care sunt adevăratele motive pentru care nu își dorește copii. Și de aici toată lumea a sărit cu tot felul de comentarii, unele mai acide ca altele, cu privire la deciziile pe care le ia artista.

Sătulă să tot fie criticată de diverși oameni în mediul online și nu numai, vedeta Antenei 1 a reacționat cu un răspuns pe măsură. Spune că sunt mai bine de 20 de ani de când este întrebată când va face un copil și tot de atâta timp oferă același răspuns. Astfel că, artista nu înțelege de ce lumea continuă să rămână șocată de spusele ei.

De asemenea, jurata emisiunii iUmor a subliniat că este sătulă de această întrebare și consideră că este un subiect mult prea intim și personal care nu ar trebui discutat în mediul online.

„Am senzația că m-am trezit în „Povestea slujitoarei” (n.r. – serial TV). Nu înțeleg, îmi dă cu virgulă. Eu am mai vorbit despre asta, de 20 de ani tot vorbesc despre chestia asta. De când mi se pune această întrebare tot răspund. Mai mult sau mai puțin cam același răspuns.

Bineînțeles, uneori ironic, alteori în glumă, pentru că m-am săturat să răspund la aceeași chestie. Și atunci mai pun puțină sare, puțin piper. Din punctul meu de vedere problema nu este că vreau eu să fac copil, problema este reacția.” a răbufnit îndrăgita artistă.

Delia este sătulă să fie aspru criticată pentru că nu vrea să facă copii
Delia este sătulă să fie aspru criticată pentru că nu vrea să facă copii

„Nu-i normal să mă întrebi chestia asta”

Delia s-a arătat deranjată de faptul că oamenii o judecă din pricina răspunsurilor sale. Reamintim faptul că, în urmă cu câteva zile, vedeta a spus, într-un live pe TikTok că ea nu dorește să își asume responsabilitatea aducerii pe lume a unui copil pentru că ea consideră că planeta suferă deja prea mult din cauza omenirii. O alegere personală, pentru care și-ar dori să nu mai fie atât de criticată.

„Asta este o problemă reală. Într-o lume sănătoasă la cap nu este o problemă să ți se pună întrebări personale, care țin de intimitatea ta, întrebări care nu se pun. Dar este o problemă să răspunzi. Doamne! Cum?

Dacă mă întrebi, nu aștepți să și răspund? Trecem peste faptul că nu-i normal să mă întrebi chestia asta, dar m-am obișnuit cu asta. Se întâmplă de 20 de ani sau chiar mai mult. Mă sperie treaba asta.

Asta cred că e problema. Nu am dat lecții niciodată nimănui. Nu am spus oamenilor că nu e bine să faci copii. Am răspuns întrebării de ce nu faci. Pentru că nu vreau, simplu.”, a spus Delia pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...