Mircea Badea, reacție vehementă după ce Delia a explicat de ce nu vrea copii. „L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta?”

Anca Manolica 19.10.2022, 10:24
Mircea Badea, reacție vehementă după ce Delia a explicat de ce nu vrea copii. „L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta?”

Delia Matache a dat din nou startul unui val de critici. Recent, cântăreața a dezvăluit, într-un live făcut pe platforma TikTok, care sunt adevăratele motive pentru care nu își dorește copii. De altfel, fanii o bombardează cu această întrebare de ani de zile. Iată cum a reacționat Mircea Badea la mesajul transmis de artistă.

Delia Matache, din nou pusă la zid din cauza unei alegeri personale

Jurata de la emisiunea iUmor primește foarte des întrebarea de ce nu face și ea un copil. De-a dreptul bombardată de-a lungul timpului cu această întrebare, mai ales după ce sora ei a născut, artista le-a oferit și un răspuns fanilor săi care o urmăresc pe TikTok. Deși s-a tot ferit să dea curs acestui subiect, Delia pare că s-a săturat să tot fie agasată cu întrebări de genul.

Așadar, recent, solista aceasta a dezvăluit pentru urmăritorii săi din mediul online care sunt adevăratele motive pentru care nu își dorește copii. Potrivit spuselor sale, ea nu dorește să își asume responsabilitatea aducerii pe lume a unui copil pentru că ea consideră că planeta suferă deja prea mult din cauza omenirii.

Mai mult, după cum bine am văzut cu toții, ea este pasionată de călătorii și își dorește să fie independentă din acest punct de vedere.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi (..)

Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a spus vedeta Antenei 1 pe rețelele sociale.

Delia, la botezul nepoțelei sale
Delia, la botezul nepoțelei sale

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia a spus de ce nu vrea copii

După ce artista a făcut aceste declarații controversate în legătură cu decizia de a nu deveni mamă, subiectul a căpătat amploare. Comentând știrile zilei în emisiunea sa de la Antena 3, Mircea Badea și-a expus și opiniile personale cu privire la cele spuse de Delia în mediul online.

Vedeta Antenei 3 i-a luat apărarea, spunând că „nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii”.

„De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E OK, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a spus Mircea Badea.

Însă prezentatorul TV a criticat argumentul Deliei, spunând că atunci când decizi să ai un copil nu o faci nici pentru țară, nici pentru planetă. Totuși, el a adăugat că ambele hotărâri sunt la fel de egoiste. „L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă, a mai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...