Mama Deliei, despre problemele de sănătate. Gina Matache nu vrea să mai ajungă în spital: „Nu mai am cum să lupt, nu există tratament”

Ioana Bucur 03.07.2021, 09:56
Mama Deliei, despre problemele de sănătate. Gina Matache nu vrea să mai ajungă în spital: „Nu mai am cum să lupt, nu există tratament”

Mama Deliei a vorbit, recent, despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă. Gina Matache a dezvăluit că nu vrea să mai ajungă în spital și că nu există niciun tratament pentru afecțiunea de care suferă.

Mama Deliei, despre problemele de sănătate

Mama Deliei trece prin momente extrem de dificile. Gina Matache se confruntă de ceva timp cu mai multe probleme de sănătate ce s-au dovedit a fi mai grave decât și-ar fi închipuit. Artista a dezvăluit că nu mai vrea să urmeze niciun tratament pentru durerile pe care le are la mână, acceptând ideea că nu există niciun leac pentru afecțiunea de care suferă și lăsându-și soarta în mâinile lui Dumnezeu.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a declarat Gina Matache.

Artista a explicat că problema de la mână este mai gravă decât se aștepta, fiind vorba despre o complicație care nu trece prin tratament.

„Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus mama juratei X Factor.

Mama Deliei, despre problemele de sănătate
Gina Matache, mama Deliei

Gina Matache s-a operat a finalul anului 2020

Interpreta de muzică populară a ajuns, în luna noiembrie a anului trecut, pe masa de operație. Artista și-a luat fanii prin surprindere când a postat pe rețelele de social media câteva imagini cu ea pe patul de spital. Contactată de jurnaliști, Gina Matache a explicat că a suferit o operație la nivelul glandei tiroide.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache.

Atunci, ea a ținut să le mulțumească medicilor care s-au ocupat de ea și care s-au asigurat că operația a fost un succes.

„Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici calumea.

Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima e infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic”, a adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...