Gina Matache a dat-o de gol pe sora Deliei. Urmează un al treilea copil?

Cristian Cojocaru 30.01.2021, 17:16
Gina Matache a dat-o de gol pe sora Deliei. Urmează un al treilea copil?

Gina Matache a fost invitată în platoul Star Matinal unde a făcut o serie de dezvăluiri dând-o de gol pe sora Deliei. Întrebată de cealaltă fiică a sa, Oana, Gina Matache ar fi dat de înțeles că aceasta dorește să mai aibă un copil.

Sora Deliei a pus-o pe gânduri pe Gina Matache

O îndăgită cântăreață de muzică populară, Gina Matache, se poate lăuda cu o familie frumoasă și numeroasă. Numărul membrilor familiei însă se poate schimba, depizând de sora Deliei, Oana. Artista, se implică foarte mult în viața fiicelor sale și le ajută de fiecare dată când cele două cer susținerea mamei.

Invitată în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, interpreta de muzică populară a făcut mai multe declarații cu privire la viața sa dar și a fiicelor. Aceasta a povestit cum a trecut prin grele momente după operația la care a fost supusă în luna noiembrie. S-a recuperat însă rapid, iar zâmbetul i-a revenit pe buze, cu o stare foarte pozitivă și o bucurie molipsitoare.

Gina Matache a adus apoi pe rând, pe fiicele sale în discuție. Solista a menționat faptul că fiica sa Oana, s-a mutat în casă nouă, doar că nu a apucat să o viziteze încă.

„Cadou de casă nouă nu am apucat să iau că nu știu adresa. Nu am mers încă la noua casă a Oanei. S-a mutat definitiv de vreo trei zile. Astăzi aveam prorgramat să mă văd cu niște băieți să văd ce mai fac de aici încolo, dar am anulat și am zis că e mai bine să văd minunea de apartament”, a spus Gina Matache la Star Matinal.

Delia împreună cu sora ei și Gina Matache
Delia împreună cu sora ei și Gina Matache

Au planificat o vacanță în familie

Gina Matache a fost întrebată despre Oana dacă își mai dorește un al treilea copil. Cântăreața a răspuns că momentan îi ajung însă nu se știe, poate între timp s-a mai răgândit.

„Niciun apartament nu e prea mare pentru Jessie și Bubu. Sper să nu mai vină un bebe pe lume. Nu mi-a zis nimic. Îmi ajung ăștia. Să îi văd pe aștia mari. Din câte știu, nu prea își mai doresc, dar s-ar putea să se fi răzgândit între timp”, a mai spus solista.

Discuția a ajuns desigur și la cealaltă fiică a Ginei Matache. Interpreta a mărturisit că nu s-a văzut cu Delia de când s-a întors din vacanță însă, a fost invitată de către jurata iUmor într-o vacanță de familie în Maldive.

„Cu Delia încă nu am apucat să mă văd. Pentru că au venit de curând, am zis să nu mă duc la ei, că poate cinte știe. Mi-e dor de-o vacanță. Au zis că dacă lucrurile vor merge bine, să plecăm cu toții în Maldive. Nu prea-mi place numai soare, să stau tot timpul. Am mai zburat, dar nu mai vreau, nu-mi place. Am niște emoții cumplite. Delia vrea să mă provoace, să-mi depășesc limitele”, a adăugat mama Deliei.

Urmăriți Impact.ro și pe