Mama Biancăi Drăgușanu și-a transformat radical viața. Decizia pe care a luat-o la 61 de ani

Nicu Stan 10.07.2021, 21:34
Mama Biancăi Drăgușanu și-a transformat radical viața. Decizia pe care a luat-o la 61 de ani

Mama Biancăi Drăgușanu și-a transformat radical viața. Decizia pe care a luat-o la 61 de ani. Vedeta trăiește o viață de lux, iar mama ei este nevoită să facă asta la vârsta pe care o are.

Mama Biancăi Drăgușanu a făcut o mare schimbare în viață. Ce a făcut de dragul vedetei

Mama Biancăi Drăgușanu și-a transformat radical viața. Decizia pe care a luat-o femeia de 61 de ani. Toată România o știe pe Bianca Drăgușanu, însă puțini sunt aceia care o știu pe mama vedetei. Astfel, la 61 de ani, mama Biancări Drăgușanu a fost nevoită să facă o schimbare uriașă în viața ei.

Femeia a lăsat în urmă tot ce avea la Călan și s-a mutat la București pentru a fi mai aproape de fiica sa celebră și de nepoțica pe care aceasta o are. De asemenea, mama biancăi s-a transferat și cu serviciul la Capitală și se obișnuiește ușor, ușor cu noua ei viață.

Madi Dragos si Bianca Dragusanu
Madi Dragos si Bianca Dragusanu

Ce muncește mma Biancăi Drăgușanu

Mai exact, cea care i-a dat viață vedetei s-a angajat la o agenție subordonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Astfel, Madi Dragoș a făcut mișcarea la care mulți nu nici nu îndrăznesc să se gândească.

Acum, Bianca Drăgușanu se bucură acum de sprijinul uriaș pe care îl are din partea mame sale, mai cu seamă că este despărțită de ani buni de tatăl fetiței care locuiește doar cu ea. Madi Dragoș, se săturase de multele drumuri pe care le-a făcut de la Hunedoara, iar acum a decis să se mute lângă fiica sa.

Madi Dragoș a trecut printr-o experiență neplăcută

De câteva luni, femeia este consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2. În trecut, femeia a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde avea calitatea de expert. În plus, fostul soț al său a fost consilier la Primăria din Călan.

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a depășit o cumpănă enormă, în urmă cu 5 ani, când medicii au diagnosticat-o cu cancer de piele. Bianca Drăgușanu a avut atunci mari emoții pentru starea de sănătate a mamei ei, însă, din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Bianca Drăgușanu a plâns mult pentru mama ei

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, povestea Bianca Drăgușanu la vremea aceea.

Urmăriți Impact.ro și pe