Mama Alexandrei Măceșanu și mama Luizei Melencu, decizie neașteptată în cazul Caracal. Situație fără precedent

Diana Radu 03.12.2019, 11:31
Mama Alexandrei Măceșanu și mama Luizei Melencu, decizie neașteptată în cazul Caracal. Situație fără precedent

Cazul Caracal rămâne încă nerezolvat, însă disperarea celor două mame ale fetelor răpite și abuzate de Gheorghe Dincă, respectiv Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a ajuns la limita răbdărilor. Cele două femei anunță că vor protesta astăzi la sediul DIICOT pentru modul cum au instumentat procurorii dosarul lui Gheorghe Dincă.

Mama Luizei Melencu și mama Alexandrei Măceșanu vor protesta astăzi la sediul DIICOT

Mama Luizei Melencu și mama Alexandrei Măceșanu
Mama Luizei Melencu și mama Alexandrei Măceșanu

Mamele celor două adolscente dispărute (Luiza și Alexandra) vor protesta astăzi în fața sediul DIICOT alături de rude, prieteni și de alți apropriați ai familiei, începând de la ora 13:00.

„Dreptate în Cazul Caracal, asta cer. Vom fi în față la DIICOT de la ora 13 la 14 pentru a protesta în legătură cu ce s-a intamplat la audirea lui Dincă. Vrem să aflăm adevărul”, a declarat mama Luizei Melencu.

Mama Luizei Melencu
Mama Luizei Melencu

De Luiza Melencu nu se mai știe nimic de aproximativ șapte luni, iar drama prin care mama acesteia este cu siguranță de nedescris, iar la fel stă situația și în cazul mamei Alexandrei Măceșanu, despre care nu se știe nimic de patru luni. Tocmai de aceea cele două femei au decis să protesteze astăzi, cu speranța că fetele lor sunt încă în viață și trebuiesc găsite.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, cel care a candidat la alegerile prezidențiale, a răbufnit în nenumărate rânduri în spațiul public. Iată ultimul mesaj postat de acesta pe contul său personal de Facebook.

Postarea făcută de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook
Postarea făcută de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook

”România: o țară pierdută, o țară vândută, violată și abuzată psihic în fiecare zi. O țară cu care fiecare derbedeu ce deține o minimă funcție publică sau politică face ce vrea pentru că este prea slabă, prea lașă, șantajată, amenințată și resemnată pentru a se opune. Iar fiii și fiicele EI se nasc cu aceeași soartă și mentalitate.

Saltimbancii fac spectacol și sunt „modele” la TV, iar cei ce ar trebui să o protejeze sunt niște abuzatori și extremiști.
Mai am puțin și încep să cred și eu că în fapt ANORMALUL și NEBUNUL sunt EU.

Noroc că mai plec din țară și constat că sunt un cetățean NORMAL și decent. Altfel, treptat, m-aș integra perfect în AZILUL DE NEBUNI care este astăzi ROMÂNIA”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe