Mama Alexandrei Măceșanu, prima probă care arată că fata ar fi în viață. Dezvăluiri care spulberă ancheta Caracal

Redacția IMPACT 10.02.2020, 18:25
Mama Alexandrei Măceșanu, prima probă care arată că fata ar fi în viață.  Dezvăluiri care spulberă ancheta Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu a făcut câteva dezvăluiri, pe rețelele sociale. Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj prin care a anunțat în ce stadiu au ajuns căutările, în cazul fetei de 15 ani, pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o, în locuința din Caracal. Bărbatul a oferit mai multe detalii legate de cazul care a șocat România, încă din vara anului trecut.

Mama Alexandrei Măceșanu, prima probă care arată că fata ar fi în viață

Mama Alexandrei Măceșanu, prima probă care arată că fata ar fi în viață
Cea care ar fi primit imaginea cu Alexandra în viață a fost mama adolescentei de 15 ani

„În seara aceasta la România Ascunsă, de la ora 21:00, veți putea vedea și asculta pentru prima dată identificarea Alexandrei de către Teodora, în cea mai recentă poză și informație verificată, este o speranță, este un vis la care ne raportăm cu calm și rezervă, dar față de care Teo are certitudinea că este Alexandra.”, și-a început Alexandru Cumpănașu mesajul, pe Facebook.

Alexandra Măceșanu ar fi în viață, susține unchiul acesteia. Cea care a primit dovada că adolescenta ar trăi a fost mama acesteia, Tudorița Măceșanu, care a intrat în posesia unei imagini, în care ar fi nimeni alta decât eleva prespus ucisă de către mecanicul de 66 de ani.

„Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a foat văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…) În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT.”, a mai transmis Alexandru Cumpănașu, în mesajul online.

Alexandru Cumpănașu a mai dezvăluit prin intermediul postării de pe rețelele sociale că sâmbătă, pe 15 februarie, va avea loc un protest în fața sediului Poliției Caracal. Va fi organizat pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, fiind vorba despre un eveniment împotriva traficului de persoane.

Urmăriți Impact.ro și pe