Dezvăluiri neașteptate în cazul Caracal! Cum încearcă Dincă să se pună bine cu colegii de celulă

Diana Radu 10.02.2020, 16:43
Dezvăluiri neașteptate în cazul Caracal! Cum încearcă Dincă să se pună bine cu colegii de celulă

Gheorghe Dincă a fost transferat în luna ianuarie din arestul central al Poliţiei Capitalei la Penitenciarul Craiova, fiind acuzat printre altele că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, fapte pe care chiar el le-a recunoscut. Din cauza acestor orori pe care le-ar fi comis, bărbatul trăiește sub teroarea colegilor de celulă, care-l judecă și îl detestă pentru faptele comise.

Gheorghe Dincă, terorizat în închisoare de colegii de celulă

Principalul suspect în cazul Caracal este batjocorit, înjurat și tratat urât de către colegii săi de celulă de la penitenciarul Craiova, din cauza faptelor pe care le-a comis. Însă, se pare Gheorghe Dincă a găsit o metodă prin care să-i mai îmbuneze pe deținuți acesta a început să le cumpere țigări și să le trimită de mâncare, potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

gheorghe dinca, colegi de celula, terorizat
Gheorghe Dincă, terorizat în închisoare de colegii de celulă

Având în vedere situația tensionată în care se află Gheorghe Dincă în ceea ce privește relația cu ceilalți deținuți, monstrul de Caracal este păzit cu mare atenție de gardieni, pentru a nu deveni victima pușcăriașilor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni).

”În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul”, se precizează într-un cominicat DIICOT.

Urmăriți Impact.ro și pe