Mărturisiri cutremurătoare în cazul Caracal: “Fetele trăiesc!”. Ce se întâmplă cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Anunț bulversant

Diana Radu 07.02.2020, 15:22
Mărturisiri cutremurătoare în cazul Caracal: “Fetele trăiesc!”. Ce se întâmplă cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Anunț bulversant

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu vine cu dovezi care atestă faptul că cele două fete răpite de Gheorghe Dincă, trăiesc. Iar asta nu e tot, Cumpănașu dezvăluie și ce s-a întâmplat cu ancheta procurorilor, dar și faptul că Dincă ar fi avut mai mulți complici din rândul polițiștilor.

Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri cutremurătoare: ”Fetele trăiesc!”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a descoperit că din dosarul Caracal ar fi fost eliminată familia lui Gheorghe Dincă, și anume soția, fiul și fiica monstrului de Caracal. Cei trei au fost audiați anul trecut, iar acum au dispărut ca prin minune din anchetă. Cumpănașu a obervat acest aspect după ce judecătorii de caz au trimis avocaților familiei Melencu, o copie a dosarului.

”Familia lui Dincă nu se mai regăsește în rechizitoriu. Daniela Dincă (n.red. fiica lui Gheorghe Dincă) nu a mai fost în Caracal?”, se întreabă Alexandru Cumpănașu, după ce, în ultimele luni, chiar fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că a trecut prin Caracal chiar în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi fost în casa tatălui său.

postare, facebook, alexandru cumpanasu
Postrarea făcută de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook

Alexandru Cumpănașu a mai făcut și alte dezvăluiri în cazul Caracal. Acesta susține că Gheorghe Dincă ar mai fi avut un complice, pe nume Mihai Zamfir, care a fost arestat în Italia. Mai mult, Cumpănașu spune că ”fetele trăiesc” și că nu au fost găsite până acum deoarece la mijloc sunt implicați foarte mulți oameni inflenți din poliție și din clanuri interlope.

Potrivit scenarului lui Cumpănașu, interlopii care trefichează fete au reușit ”să-i cumpere” sau să-i aducă de partea lor pe anumiți membri ai poliției din Caracal, care au închis ochii la toate cazurile de trafic sau abuz în care sunt implicate fete.

”Am avut dreptate!!! Mereu!!! Sistemul nu mai poate controla situația așa că preferă să mă interzică în anumite locuri din media!!!!! Dar acum avem televiziunea noastră: România online!!!! Am spus clar din prima zi: Fetele trăiesc”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe