Mădălina Manole a fost ucisă? Dovezile profilerului FBI care aruncă în aer tot dosarul artistei

Badea Violeta 14.06.2023, 12:57

Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole, care s-a stins din viață pe data de 14 iulie 2010. Profilerul FBI Mihaela Brooks dorește cu orice preț să redeschidă dosarul fetei cu părul de foc. Aceasta asigură că a adunat dovezi care demonstrează că regretata artistă a fost ucisă.

Se redeschide dosarul Mădălinei Manole? Ce a aflat profilerul FBI Mihaela Brooks, după 13 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu mai bine de un deceniu, pe data de 14 iulie 2010. La vremea aceea, moartea sa a fost considerată sinucidere. Conform autorităților, regretata artistă ar fi înghițit o cantitate însemnată de Furadan și așa și-ar fi găsit sfârșitul.

Ulterior, fratele fetei cu părul de foc a cerut redeschiderea anchetei morții surorii sale. Însă, acesta nu au reușit să facă marele lucru. Acum însă, dorința ar putea să i se împlinească.

Mihaela Brooks, care a fost angajată FBI și a lucrat la elucidarea mai multor cazuri de crimă în SUA, a analizat și dosarul morții Mădălinei Manole. După mai multe investigații, specialista a ajuns la concluzia că artista a fost ucisă.

”Sperăm că săptămâna viitoare să fim în tribunal la cazul Mădălinei Manole. Este foarte mult de lucru pentru că trebuie să arătăm unde au fost erorile și de ce este omor.

Avem niște expertize care s-au făcut și care arată omorul. Vor fi făcute publice doar după ce începe procesul. Mai multe nu pot să spun acum, ce dovezi avem”, a spus Mihaela Brooks în mediul online.

Citește și Petru Mircea are o nouă iubită. Seamănă izbitor cu Mădălina Manole. Cum arată și cine este noua cucerire!

Mihaela Brooks si Madalina Manole
Mihaela Brooks si Madalina Manole

Erori grave în derularea anchetei

Mihaela Brooks și echipa sa anchetează acest caz, fără nicio așteptare financiară. Specialiștii fac tot posibilul să convingă instanța că dosarul Mădălinei Manole trebuie redeschis, asta pentru că au fost comise câteva erori grave în derularea anchetei.

”În momentul în care te duci la locul crimei, cauți în toată casa, inclusiv în dulapul copilului, și omiți șifonierul Mădălinei, unde, în luna august, soțul ei iubitor a găsit cutia în care a fost trimis Furadanul… pentru mine este o eroare gravă.

Pe întrerupătorul din bucătărie sunt urme de sânge. De unde știi ale cui sunt, dacă nu le iei, ci doar le menționezi? Poate să fie sânge de la Mădălina, poate să fie sângele vecinului…”, a mai transmis Mihaela Brooks.

Citește și Legătura neștiută dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Cum a devenit cunoscut soțul Adelei Popescu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...