Mădălina Ghenea, surprinsă într-o ținută îndrăzneață. Fanii vedetei au admirat transparența rochiei. GALERIE FOTO

Stan Filon 06.08.2022, 09:59

Mădălina Ghenea a revenit în forță pe rețelele sociale, după ce și-a speriat în urmă cu câteva zile toți fanii. Vedeta a postat o fotografie de pe un pat de spital, unde primea o perfuzie, iar în imagine se vedeau o mulțime de alte medicamente. A recunoscut că a muncit foarte mult, în ultimele 8 luni, iar corpul său a solicitat o binemeritată pauză. Ei bine, acum a revenit și arată mai bine ca niciodată. A ales o ținută foarte îndrăzneață, transparentă.

Mădălina Ghenea, surprinsă într-o ținută îndrăzneață

Au trecut câteva zile de când Mădălina Ghenea și-a speriat fanii din toată lumea. Frumoasa brunetă a postat o fotografie pe rețelele sociale în care apărea cu o branulă atașată de braț. Actrița spunea că a lucrat mult în ultimele opt luni, iar corpul său a cerut o pauză, așa că a anunțat că își va lua câteva zile de odihnă pentru a se pune pe picioare.

„Din păcate, nu mă simt bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi fi în stare să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să-mi anulez toate angajamentele de muncă. De opt luni lucrez non-stop, fără zi libere, iar corpul meu cere cu disperare o pauză. O să fac pauză de Instagram și WhatsApp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Madalina Ghenea, surprinsa intr-o tinuta indrazneata
Madalina Ghenea, surprinsa intr-o tinuta indrazneata

„Pur și simplu divină”

Iată că zilele de odihnă au dat rezultate, iar Mădălina Ghenea a revenit în forță pe rețelele sociale, mai frumoasă ca niciodată. Frumosa brunetă ajunsă la 34 de ani a postat o fotografie foarte îndrăzneață. Poartă o rochie transparentă, cu o trenă uriașă și cu detalii din puf. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei argintii și sandale cu toc. De asemenea, aceasta și-a coafat părul castaniu într-un mod elegant, având bucle lejere ce îi cădeau pe umeri.

Postarea Mădălinei a strâns peste 10.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore, iar fanii s-au bucurat să vadă că a trecut peste momentul greu și parcă a renăscut din propria-i cenușă. „Cea mai frumoasă femeie”, „Ești uimitoare”, „Pur și simplu divină”, „Ești artă”, „Arăți foarte bine”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...