EXCLUSIV

Mădălina Ghenea și tatăl fetiței sale vorbesc doar prin intermediul avocaților. Actrița, la un pas de a fi chemată în instanță. EXCLUSIV

Andrei Violeta 26.07.2022, 19:17

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au împreună o dulceață de fetiță, Charlotte, în vârstă de cinci ani, pe care ambii o adoră. Părinții copilei s-au iubit cu patimă, doar că, în loc să ajugă în fața altarului, cei doi s-au despărțit la scurt timp după nașterea micuței, care a văzut lumina zilei la o clinică privată din capitală.

Mădălina a ales să plece din țara sa natală și să-și crească fiica la Milano, iar în prezent Charlotte merge acolo, la grădiniță. Actrița nu i-a interzis lui Stratan să-și viziteze copila, doar că afacerile din țară, precum și problemele de sănătate pe care le-a avut acesta, par să-l împiedice să o facă mai des decât și-ar dori. Mai mult, actrița refuză să-și aducă fiica în România, pentru a petrece timp și cu familia tatălui micuței.

Cu fiica în vacanță, doar sub supravegherea mamei actriței

Astfel că, potrivit unor surse din apropierea celor doi, foștii iubiți au ajuns să vorbească prin intermediul avocaților, pentru a găsi de comun acord o soluție privind programul de vizite al copilei.

Matei trebuie să urmeze un regim alimentar, din cauza problemelor de sănătate avute. Atât el, cât și familia sa își doresc ca fetița să fie lăsată să vină și-n România, unde aceștia locuiesc, mai ales că micuța are și rude mai în vârstă care ar dori să poată petrece timp cu ea și care nu au cum să se deplaseze până în Italia.

Mădălina nu-i interzice să-și vadă fetița, dar de fiecare dată când a venit special după ea, la Milano, ei au fost însoțiți în vacanță și de mama Mădălinei. El nu i-a deschis până acum niciun proces în instanță pentru un program de vizite, și speră să se înțeleagă amiabil, fără a se ajunge la intervenția judecătorilor”, a declarat pentru impact.ro sursa mai sus-menționată.

Madalina Ghenea si Matei Stratan
Madalina Ghenea si Matei Stratan

Fiica actriței știe la perfecție și limba română

Actrița nu a mai venit însă în România de mai bine de trei ani, de când s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Matei Stratan. Astfel că Charlotte nu știe prea multe despre orașul în care s-a născut, București.

Fetița vorbește însă foare bine și limba română, și italiană, semn că cei doi părinți ai săi au avut grijă și s-au ocupat de micuță. Deși ar fi putut duce un trai îmbelșugat în țara sa natală, Mădălina preferă să stea cu chirie, într-o zonă de lux din Italia. Dat fiind faptul că este mai mereu pe drumuri, ea și-a adus mama să locuiască împreună și să aibă grijă de fiica sa.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe