Alexandra Dinu, mai frumoasă ca niciodată. A apărut prima poză cu superba actriță în postura de jurat la Românii au talent

Iancu Andreea 20.10.2020, 09:24
Alexandra Dinu, mai frumoasă ca niciodată. A apărut prima poză cu superba actriță în postura de jurat la Românii au talent

Actrița Alexandra Dinu este noul jurat al emisiunii Românii au Talent, după plecarea lui Mihai Petre. Astfel, fosta soție a lui Adrian Mutu se va alătura Andrei, lui Florin Călinescu și Andi Moisescu. De altfel, filmările au debutat deja, iar prima imagine cu Alexandra Dinu în postura de jurat a fost deja publicată.

Cum arată Alexandra Dinu în prima imagine de la Românii au Talent

Se pare că frumoasa blondină a reușit să se integreze între membrii juriului, după ce primele filmări pentru show au debutat. Aflată în Republica Moldova, la preselecții, Alexandra Dinu a fost surprinsă în prima imagine ca jurat de către make-up artistul Miki Puran. Specialistul care s-a ocupat de apariția Alexandrei a postat online prima fotografie cu actrița la masa juriului.

Totodată, Alexandra Dinu este îndrăgostită de camerele de filmat, fiind pasionată de film, dar și de televiziune. Apariția în cadrul show-ului de talente este una de bun augur, Alexandra apreciând formatul cu mult entuziasm.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, declara Alexandra înainte de începerea filmărilor, potrivit click.ro.

Prima imagine cu Alexandra Dinu, în calitate de jurat al show-ului Românii au Talent
Prima imagine cu Alexandra Dinu, în calitate de jurat al show-ului Românii au Talent

Motivul pentru care Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent, a părăsit emisiunea

Pe de altă parte, fostul coleg al celor trei jurați de la Românii au Talent, Mihai Petre, a părăsit show-ul. Când toată lumea se întreba care este motivul pentru care profesorul de dans pleacă de la masa juriului, Mihai Petre a vorbit deschis despre decizie în cadrul unui interviu.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, explica Mihai Petre pentru click.ro.

Pentru că era o prezență mai critică în cadrul show-ului, mulți s-au gândit că Mihai Petre era prea dur cu participanții la concurs. Totuși, specialistul în dans este sigur pe deciziile sale și împăcat cu prestația sa de la masa juriului.

„Nu știu ce au gândit alții, dar pot să spun ce cred eu și ce simt eu. Simt, și asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc și să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiție de talente și al unui show televizat.

Întotdeauna, cu respect pentru concurent, și întotdeauna având de-a face numai și numai cu actul artistic prezentat și nicidecum cu persoana pe care am avut o în față. Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greșit cu nimic, nu am ce să-mi reproșez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat și să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculații sunt. Îți pot spune ce simt eu și ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat”, consideră fostul jurat, conform aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...