Lumea fotbalului e șocată. Antrenorul Ionuț Popa e în comă!

Marian Cărăvan 10.06.2020, 10:55

Antrenorul Ionuț Popa trece prin momente cumplite. Problemele sale de sănătate, descoperite în urmă cu mai bine de un an, s-au agravat, iar acum tehnicianul se află în comă la spitalul din Arad, după ce a suferit un stop cardiorespirtator.

Antrenorul Ionuț Popa, în comă la spital

În ultimele luni, apropiați familiei lui Ionuț Popa spuneau că „starea lui stagnează. Nu este nici mai bine și nici mai rău, dar e bine că nu a crescut tumoarea pe care o are la cap, care este inoperabilă”.

Aseară, însă, problemele de sănătate l-au doborât pe antrenorul de 67 de ani. Ionuț Popa a suferit un stop cardiorespirator. A fost transporat de urgență la secția UPU unde a fost resuscitat și apoi transferat pe secția ATI.

„Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a precizat o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad, pentru specialarad.ro.

În urmă cu mai bine de un an, tehnicianului i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu pot fi operate.

Promisiunile lui Gigi Becali au rămas neonorate

Primele probleme de sănătate ale lui Ionuț Popa au apărut în luna ianuarie a anului 2019, când era antrenor al echipei UTA. A fost văzut de mai mulți medici de la Arad, Timișoara, Viena, Cluj, Budapesta sau Iași, dar starea sa nu s-a ameliorat. Astfel, a fost nevoit să renunțe la banca tehnică, să stea departe de agitația din timpul meciurilor, îngrijindu-se mai mult de sănătatea sa.

În decembrie, după ce Gigi Becali a anunţat că îl va ajuta pe Ionuţ Popa, cei care intenţionau să-l sprijine s-au dat la o parte, numai că anunţul finanțatorului FCSB nu a avut finalitate.

În ciuda promisiunilor, Gigi Becali nu l-a mai ajutat până la urmă pe tehnicianul aflat la grea încercare, aşa cum a promis în mai multe rânduri.

Ionuț Popa, 67 de ani, s-a născut la Săvârșin, în județul Arad, și în cariera sa de antrenor a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli Iași, CS Mioveni și ACS Poli Timisoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI