Lumea fotbalului din România, în doliu. A murit fostul președinte al echipei CFR Cluj

Mihnea Tălău 05.04.2023, 15:05
Lumea fotbalului din România, în doliu. A murit fostul președinte al echipei CFR Cluj

Fostul președinte al lui CFR Cluj, Mircea Balaj, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut chiar de către reprezentanții clubului sportiv, în urmă cu puțin timp. Până în acest moment nu se cunosc informații privind circumstanțele în care a avut loc decesul.

Doliu în fotbalul românesc

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții clubului sportiv, cu puțin timp în urmă. Reprezentanții CFR Cluj au publicat, pe una dintre paginile pe care le dețin pe platformele sociale, un mesaj în care au transmis condoleanțe membrilor familiei îndoliate.

„Drum lin spre stele, Mircea Balaj! Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veșnice a fostului președinte al echipei noastre din perioada 1992-2002, Mircea Balaj. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!” – este mesajul transmis de campioana României, potrivit Playtech.ro.

Mircea Balaj

Palmares important pentru CFR Cluj

Formația CFR Cluj evoluează în prezent în SuperLiga României. Din punct de vedere al trofeelor câștigate de-a lungul timpului, este a patra cea mai titrată echipă din țara noastră, după FCSB, Dinamo și Rapid, totalizând opt titluri de campioană până în 2022.

În anul 2022, când Mircea Balaj a renunțat la funcția de președinte al clubului sportiv, echipa a primit un sprijin financiar semnificativ de la proprietarul anterior, Árpád Pászkány. După ce s-a întors în prima ligă, în anul 2004, CFR Cluj a început să se sprijine din ce în ce mai mult pe jucători străini pentru a obține succes.

CFR Cluj a obținut 16 trofee interne, 8 titluri naționale, 4 Cupe ale României și 4 Supercupe. Pe plan european, pe lângă cele trei calificări în grupele Ligii Campionilor, echipa a mai obținut alte trei în UEFA Europa League și două în Europa Conference League.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...