CFR Cluj dă lovitura pe piața transferurilor. Patronul campioanei României face anunțul: „Noi ne-am înțeles”

Beatrice Dumitru 21.11.2022, 16:12
CFR Cluj dă lovitura pe piața transferurilor. Patronul campioanei României face anunțul: „Noi ne-am înțeles”

CFR Cluj poate da lovitura pe piața transferurilor după ce patronul campioanei a dezvăluit că s-a înțeles cu cel mai bun internațional român al momentului. Acum trebuie să se mai înțeleagă cele două cluburi, după ce jucătorul a fost de acord să joace sub comanda lui Dan Petrescu. Iată ce a dezvăluit patronul CFR-ului.

Un internațional român, aproape de CFR Cluj

CFR Cluj, singura echipa românească calificată în play-off-ul Conferece League, vrea să se întărească puternic pentru a face față în dubla cu Lazio și pentru a forța calificarea în faza următoare a competiției. Dar marea miză a echipei din Gruia este de a câștiga pentru a sașea oară consecutiv campionatul.

Pentru a putea îndeplini aceste obiective, patronul CFR-ului Neluțu Varga vrea să-l aducă sub comanda lui Dan Petrescu pe Nicolae Stanciu. Acesta a oferit detalii legate de un posibil transfer al jucătorului de la formația Wuhan Three Towns, din China, și a spus că îl dorește pe acesta chiar și sub formă de împrumut, iar banii nu sunt o problemă.

CFR Cluj dă lovitura pe piața transferurilor. Patronul campioanei României face anunțul: „Noi ne-am înțeles”
Nicolae Stanciu se poate transfera la CFR Cluj.

Am speranțe mari că vorm reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu. Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles”, a declarat Neluți Varga pentru Pro Sport.

Ce poate împiedica transferul

De asemenea, Neluțu Varga a mai precizat că în acest moment mai trebuie doar să se înteleagă cele două cluburi. Nicolae Stanciu mai are contract până în 2024, cu un salariu de 1,8 milioane de euro pe sezon, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă.

Din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă băzez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a mai afirmat Neluțu Varga.

Nicolae Stanciu a fost vândut de Slavia Praga la Wuhan Three Towns pentru patru milioane de euro, la începutul acestui an. În primele 18 meciuri, internaționalul român a reușit opt goluri și șapte pase decisive, fiind lider cu echipa sa în campionat.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...