EXCLUSIV FOTO Luis Lazarus, surprins încălcând legea în plină pandemie. Cum a fost zărit acesta

Iancu Andreea 30.11.2020, 13:03
EXCLUSIV FOTO Luis Lazarus, surprins încălcând legea în plină pandemie. Cum a fost zărit acesta

A devenit cunoscut datorită caracterului justițiar, însă se pare că Luis Lazarus nu aplică întodeauna ceea ce spune. Acesta a fost surprins de către paparazzi impact.ro în timp ce se afla la cumpărături, încălcând legea impusă în timpul pandemiei. Ipostaza în care a fost văzut acesta ar fi putut să îl coste o amendă.

Cum a fost văzut Luis Lazarus încălcând legea în pandemie

În timp ce numărul de cazuri noi a crescut, unii români continuă să se mai abată de la regulile impuse de către autorități. Printre aceștia se numără și Luis Lazarus, care a fost surprins de paparazzi noștri în timp ce încălca legea. Acesta a ales să își facă cumpărăturile într-un mall din zona Băneasa, însă a omis să țină cont de regula purtării măștii de protecție.

Cu câteva bagaje în mână, purtând o ținută lejeră, Luis Lazarus a fost văzut purtând masca de protecție sub nas, total incorect față de recomandările specialiștilor. Totuși, bărbatul nu se afla în apropierea altor persoane, îndreptându-se în parcare către bolidul său de lux, marca Range Rover.

Luis Lazarus, surprins purtând masca de protecție incorect
Luis Lazarus, surprins purtând masca de protecție incorect

Un an dificil pentru justițiar și familia sa

Luis Lazarus a vorbit în urmă cu câteva luni despre momentele dificile din timpul pandemiei. Acesta a mărturisit că a fost afectat de noile reguli, în special din cauza faptului că nu și-a mai putut aniversa zilele de naștere ale membrilor familiei.

Acesta are o relație cu Andreea Loulou, însă are și doi copii în urma căsătoriei cu fosta soție, Antoanela Lazarus. Totuși, pandemia a umbrit puțin bucuria din viața lui Lazarus, care a aniversat 10 ani de relație alături de partenera sa de viață.

Am sărbătorit 10 ani de relație, culmea și asta s-a întâmplat tot în acest an,  cu Andreea Loulou și iată că nici acest eveniment nu l-am sărbătorit propriu-zis așa cum procedam noi în alți ani. Cu alte cuvinte nu mi-am făcut ziua mea, care a fost pe 12 martie, nu am făcut ziua băiețelului, care a fost pe 24 martie, nu am făcut niciun fel de eveniment de ziua  noastră, care a fost pe 12 mai, ziua în care am împlinit noi 10 ani de când ne știm. Nu am sărbătorit nici ziua Andreei care a fost pe 12 august și nici ziua Anei, fetița mea, care, de asemenea, a împlinit și ea 14 ani, pe 24 august.  A fost un ghinion extraordinar că noi am nimerit cu toate zilele noastre importante în această criză, a spus Luis Lazarus pentru ciao.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...