Luis Lazarus revine în televiziune. Cum va arăta noua emisiune și ce post tv o va difuza. „Se va încadra în limitele legalității”

Rădulescu Valentin 25.08.2020, 15:47
Luis Lazarus revine în televiziune. Cum va arăta noua emisiune și ce post tv o va difuza. „Se va încadra în limitele legalității”

Luis Lazarus revine după o pauză destul de lungă în televiziune. Deși în trecutul său a făcut o istorie de amenzi date de CNA, este decis să prezinte o nouă emisiune. Pe ce post își va face prezentatorul apariția?

Luis Lazarus revine din nou în postura de prezentator

Luis Lazarus își va face reapariția la Inedit TV, un post de televiziune lansat în octombrie 2017, iar care în prezent este în reorganizare judiciară. De astfel, postul TV se va transforma din tematic folclor în generalist. Emisiunea prezentată de Luis Lazarus este de tip talk-show și se va numi ”Luis Lazarus Live”. Potrivit informațiilor, Lazarus susține că va fi o emisiune ce se va încadra în legile audiovizualului.

„Pentru a face lucruri senzaționaliste ține de trecut. Despre acea televiziune de care a vorbit doamna Rusu nu pot spune nimic, pentru că nu am controlat-o eu. În acele vremuri eu mă ocupam de anchete.

Acționariatul m-a solicitat pentru a salva această televiziune de la faliment. Ca orice televiziune privată, interesul este de calitate, nu de rating. Eu în emisiunea mea nu am de gând să introduc anonimi în direct pentru a-și da cu părerea, nu am de gând să fac monden, nu am de gând să discut despre subiecte care nu sunt pe agenda publicului.

Este vorba despre un talk-show care se va situa în limitele legalității și respectării legii audiovizualului, pe de o parte, iar pe de altă parte va încerca să facă apel la spiritul critic al publicului, ca să înțeleagă cum funcționează societatea.

Cam ce să facem noi pentru ca totul să fie mai bine”, a spus Luis Lazarus, potrivit paginademedia.ro.

Luis Lazarus revine în televiziune. Cum va arăta noua emisiune și ce post tv o va difuza.
Luis Lazarus revine în televiziune. Cum va arăta noua emisiune și ce post tv o va difuza. „Se va încadra în limitele legalității”

La ce ore se va difuza emisiunea?

Noua emisiunea care face parte din grila postului Inedit TV se va difuza între orele 20:00 și 21:00. De astfel, Dorina Rusu speră ca televiziunea să nu fie transformată într-una tip OTV, care să aibă parte numai de titluri senzaționale. Amintim că Lazarus și-a făcut ultimele apariții la România TV, unde a apărut de mai multe ori în postura de colaborator.

„Sper să nu mai apară pe piață încă o televiziune care să arunce teorii conspiraționiste

Sunt puțin îngrijorată pentru că știind ce emisiuni ați făcut dumneavoastră, să nu transformați acest post tv într-o televiziune de tip OTV, cu lucruri senzaționaliste”, a spus Dorina Rusu.

Urmăriți Impact.ro și pe