Ludovic Orban, acuze la adresa lui Streinu-Cercel. ”Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate cu zâmbet, ci cu măsuri”

Madlen Moraru / 23.04.2020, 12:44
Ludovic Orban, acuze la adresa lui Streinu-Cercel. ”Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate cu zâmbet, ci cu măsuri”

Premierul i-a adus acuzații foarte medicului Streinu-Cercel. În plină pandemie, Ludovic Orban a făcut câteva declarații prin care i-a adresat mai multe cuvinte dure specialistului.

Ludovic Orban, acuze la adresa medicului Streinu-Cercel

Directorul Institutului ”Matei Balș” este sub lupă în prezent și din pricina faptului că mai multe organizații i-au cerut demisia de pe post. Totul din pricina faptului că ar fi instigat panică în rândul populației vârstnice din România. De asemenea, și Ludovic Orban l-a luat în vedere pe Adrian Streinu-Cercel și i-a adresat mai multe cuvinte grele.

Ludovic Orban, acuze la adresa lui Streinu-Cercel. ”Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate cu zâmbet, ci cu măsuri”
Premierul Orban l-a criticat pe Adrian Streinu-Cercel pentru planul de a izola persoanele peste 65 de ani, departe de familiile lor

Ce susține premierul: ”Sunt lucruri grave. Nu trebuie tratate cu zâmbet, ci cu măsuri”

Planul prezentat de Adrian Streinu-Cercel, și anume cel de a-i exclude pe cei vârsnici din familiile lor, a provocat panică în rândul populației. De aceea, în plină pandemie, premierul Ludovic Orban a făcut mai multe precizări și a adresat gravitatea acestei situații. Primul ministru a criticat declarațiile făcute de medicul Streinu-Cercel, prin care propunea ca persoanele peste vârsta de 65 de ani să fie excluse din familiile lor și duse în izolare în alte locații. Propunerea a stârnit și indignarea în rândul populației, dar și a guvernanților țării.

“Planul acela e o năstrușnicie, o stupiditate mai mare nu am văzut. Documentul ăla zici că e făcut în anii 50, la fiecare după nevoi, cu statul care se ocupă de tot, preia distributia de energia electrică, de utilități, nu mai plătește nimeni taxe. E o nebunie nici nu trebuia luat în serios. Chiar stau și mă întreb dacă a apărut întâmplător sau nu chestia cu carantinarea părinților și bunicilor. Sunt lucruri de gravitate extremă, nu trebuie tratate doar cu un zâmbet, ci cu măsuri,”, a susținut Ludovic Orban, potrivit Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI