Lucian Sânmărtean, prima reacție în scandalul de infidelitate. ”Am făcut totul ca să scap de ea”

Redacția IMPACT 11.03.2020, 19:58
Lucian Sânmărtean, prima reacție în scandalul de infidelitate. ”Am făcut totul ca să scap de ea”

Lucian Sânmărtean se află în momentul de față în centrul atenției, fiind vizat într-un scandal de infideliltate. Fostul jucător al echipei naționale de fotbal se luptă în prezent pentru a putea să își păstreze numele intact, după ce a fost și ținta numeroaselor hărțuieli. Sportivul a avut o primă reacție în acest sens, oferind detalii neștiute, în premieră.

Lucian Sânmărtean, prima reacție în scandalul de infidelitate

Viața lui Lucian Sânmărtean a avut un parcurs pe care nu mulți ar putea să-l bănuiască. În ultimii ani, acesta a avut parte de clipe de disperare și a ajuns la capătul puterilor. Totul deoarece a fost hărțuit de o femeie, care a pretins, printre altele, că este iubita lui. Totodată, presupusa lui amantă ar fi recurs la tot soiul de metode pentru a-i atrage atenția sportivului, care are o familie și o soție acasă.

Lucian Sânmărtean, prima reacție în scandalul de infidelitate. ”Am făcut totul ca să scap de ea”
Lucian Sânmărtean este hărțuit de câțiva ani de o femeie de care nu poate scăpa. Presupusa amantă ar fi recurs la tot soiul de trucuri

Femeia ar fi susținut, în mod public, că este cea pentru care el urmează să divorțeze. Ceea ce a generat un scandal de proporții, dar lucrurile sunt cu mult mai grave de atât. Cea acuzată că l-ar hărțui nonstop, de câțiva ani încoace, ar fi ajuns să îl acapareze pe fostul fotbalist și pe rețelele sociale. Spre finele lui 2018, sportivul era de părere că tânăra – o brunetă, care îl hărțuiește repetitiv, ar avea probleme de ordin psihologic.

”Am făcut totul ca să scap de ea”

Lucian Sânmărtean a avut parte de un astfel de tratament în ultimii 5 ani și a ajuns la capătul răbdării. Cel care a activat, spre final de carieră în fotbal, și în cadrul formațiunii FCSB, (Steaua București, la acea vreme) s-a dezis total de femeia care îl acuză de adulter. Tânăra femeie pretinde în mod constant că este iubita lui, dar și că este foarte îndrăgostită de Sânmărtean.

„Nici vorbă despre așa ceva. Suntem bine, sănătoși, ne pregătim să sărbătorim ziua mea de naștere. Zvonurile acestea sunt alimentate de aceeași femeie care mă terorizează din 2015. Am făcut tot ceea ce mi-a stat în putere să scap de ea. Am făcut plângere la toate canalele de socializare, am facut plângere la poliție. Se potolește câteva luni, apoi reapare și încearcă să îmi facă probleme.”, ne-a declarat Lucian Sânmărtean.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe