Exclusiv. Cum arată Florin Cernat la 3 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Și-a schimbat complet viața

Redacția IMPACT 11.03.2020, 18:18
Exclusiv. Cum arată Florin Cernat la 3 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Și-a schimbat complet viața

Au trecut mai bine de trei ani de când Florin Cernat a fost nevoit să renunțe la cariera de fotbalist. Totul din pricina unui diagnostic îngrijorător, pus de medici. Pe atunci, cel care activa în cadrul formațiunii FC Voluntari fusese diagnosticat cu cancer de piele. 14 selecții are Cernat pentru naționala României, pentru ca a marcat și 2 goluri.

Cum arată Florin Cernat la 3 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Și-a schimbat complet viața

Pentru Florin Cernat a urmat o lungă perioadă în care a trebuit să se ocupe de sănătate. Fostul fotbalist a reușit să învingă cancerul de piele, fiind cunoscut că a urmat și căteva tratamente de specialitate, în afara granițelor țării. Printre locurile pe care le-a vizitat, chiar și cu acest prilej nu tocmai fericit, s-a numărat și Viena, capitala Austriei.

Exclusiv. Cum arată Florin Cernat la 3 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Și-a schimbat complet viața
Fostul jucător de fotbal Florin Cernat a trecut prin momente foarte grele, dar în prezent s-a reinventat total

Florin Cernat a învins cancerul de piele, iar după ce s-a operat în țară, a mers la un tratament în străinătate. De asemenea, sportivul originar din Galați s-a arătat foarte fericit de o astfel de reușită. Mulți ar fi surprinși să constate că viața lui arată total diferit, în momentul de față. Acesta nu mai arată ca înainte, iar la vârsta de 40 de ani, pe care abia i-a împlinit, pe data de 10 martie din 2020, are în mod vizibil trăsăturile feței cu mult mai proununțate. Sursele Impact.ro transmit cu ce se ocupă în prezent fostul jucător de fotbal.

Speriat din pricina problemelor de sănătate, fostul fotbalist merge în mod frecvent la controale de specialitate de rutină. Mai mult, apelează la această metodă o dată la trei luni, pentru a se asigura că boala nu revine. E cunoscut că de cele mai multe ori cancerul de piele poate recidiva, dar și că formele care revin sunt cât se poate de agresive. Totodată, pentru a-și menține sănătatea în parametrii normali, Florin Cernat și-a schimbat cu totul și stilul alimentar.

„Am spus mereu că nu mă văd departe de fotbal atunci când voi agăța ghetele în cui. A sosit momentul retragerii, însă mi-am dorit continuitate. Știu că totul va fi altfel acum, dar pentru mine e o nouă provocare. Și mă bucur că rămân la un club (n.r.: FC Voluntari) la care m-am simțit bine și alături de oameni pe care îi cunosc și am trăit împreună și bune și mai puțin bune”, spunea în trecut Florin Cernat, potrivit gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe