Lucian Ghimiși, de la Săriți de pe Fix (PRO TV), lângă cea mai importantă ființă din viața lui: ”Acolo voi fi mereu!” EXCLUSIV

Andreea Archip 22.12.2023, 12:03
Lucian Ghimiși, de la Săriți de pe Fix (PRO TV), lângă cea mai importantă ființă din viața lui: ”Acolo voi fi mereu!” EXCLUSIV

Lucian Ghimiși, unul dintre cei 8 comedianți din emisiunea “Săriți de pe fix” va fi pe scenă la PROTEVELION, petrecerea maraton din noaptea dintre ani, unde dansul, muzica și momentele de comedie vor aduce râs și voie bună. În realitate, actorul se va bucura de zilele libere de la finalul acestui an pentru a petrece sărbătorile în familie. Prins în timpul anului cu repetiții, spectacole la teatru și filmări, Lucian Ghimiși dă o fugă până la cea mai importantă persoană din viața lui, bunica, de compania căreia se bucură în vacanța de iarnă, după cum ne-a mărturisit în interviul EXCLUSIV acordat pentru Impact.ro.

Lucian Ghimiși, la ProTEVELION

Lucian Ghimiși nu este străin de televiziune, el având, de-a lungul timpului, mai multe joburi la TVR 1, TVR 2 și Național TV, unde a fost reporter. Notorietatea și-a câștigat-o în perioada în care a lucrat la “Surprize, Surprize” cu Andreea Marin. La acea vreme, actorul și-a adjudecat rolul de coprezentator înlocuindu-l pe Gabriel Coveșeanu alias Cove, care a fost plecat timp de un an.

Pentru un rol atât de important, actorul a trecut printr-un casting riguros. Chiar dacă teatrul rămâne marea lui dragoste, Lucian Ghimiși recunoaște că se implică în diverse proiecte TV pentru că sunt plătite mai bine. PROTEVELION 2024, cea mai mare petrecere a sfârșitului de an, începe duminică, 31decembrie, de la ora 20.00, la PRO TV. Show-ul va fi disponibil, în același timp, și pe VOYO.

 

Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?

 Acasă sau undeva la munte, într-un loc cozy sau pe care-l pot face eu să fie așa, cu foc în șemineu, bradul de Crăciun împodobit și multă liniște.

Citește și: Motivul pentru care Alina Ceușan nu gătește de sărbători: “Știu să fac sarmale, ciorbe, știu să fac orice” VIDEO EXCLUSIV

Cine este cea mai importantă persoană din viața lui Lucian Ghimiși: “Atât timp cât este sănătoasă, acolo voi fi mereu”

Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

 Întotdeauna merg la bunica mea. Atât timp cât este sănătoasă, acolo voi fi mereu.

 Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

 Da, îmi fac și le și respect, în general. Și există ceva ce-mi propun în fiecare an, de Anul Nou, daaar nu vă pot spune acum (râde).

Lucian Ghimiși pe scenă la Protevelion 2024

 

De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de Protevelion?

 Noi încercăm să le oferim o seară în familie, cu un program pentru întreaga familie și cred că o

să fie foarte frumos să treacă în noul an alături de noi. Așa cum și noi o facem, alături de fiecare telespectator – simțim cu el, trăim cu el, bucurându-ne cu el.

Citește și: Ce pasiune și-a descoperit Emilian de când s-a mutat la București: “Nu știu dacă mă pricep, dar îmi place” VIDEO EXCLUSIV

Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an!

Îmi doresc foarte tare să fie pace. Și dacă bunul Dumnezeu va face în așa fel încât să avem, ne

gândim la sănătate și tot ceea ce mai urmează.

Urmăriți Impact.ro și pe