Lovitură pentru Kanal D. Survivor România se va vedea pe alt post? Negocierile au avut deja loc

Nicu Stan 20.09.2021, 14:05
Lovitură pentru Kanal D. Survivor România se va vedea pe alt post? Negocierile au avut deja loc

Lovitură pentru Kanal D după ce emisiunea Survivor România le-a fost suflată de un alt psot de televiziune. Negocierile pentru un nou sezon Survivor România au avut deja loc. La ce televiziune ajunge celebra emisiune, vedeți în articolul de mai jos.

Survivor România, suflat de o altă televiziune de la noi. Unde se va putea vedea showul îndrăgit de foarte mulți români

Kanal D a rămas fără emisiunea Survivor România după ce o altă televiziune de la noi le-a suflat-o. Astfel, fanii showului TV Survivor România vor putea urmării Survivor România la PRO TV.

Timp de două sezoane, emisiunea “Survivor România” a plasat postul Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din țara noastră. Lupta pentru supraviețuire, marele premiu în valoare de 50.000 de euro, precum și conflictele iscate între cele două echipe ale Faimoșilor și Războiniclor sunt ingredientele principale care au făcut din acest format de televiziune unul de foarte mare succes.

Survivor Romania se muta la PRO TV
Survivor Romania se muta la PRO TV

Survivor România a adus Kanal D în topul televiziunilor

Sezonul al doilea al showului TV care se filmează în Republica Dominicană a poziționat Kanal D, în mod constant, pe primul loc în topul televiziunilor. Astfel, din luna ianuarie și până în iulie 2021, show-ul a reușit să țină timp de șapte luni publicul cu sufletul alături de concurenții atât de încercați în timpul showului tv.

De asemenea, Survivor Romania, ca și Exatlon, din care s-au difuzat trei sezoane, a adus în România un suflu nou, a inspirat oamenii, creând o comunitate uriașă în mediul online.

PRO TV a râmnit la audiențele Kanal D

Astfel, formatul-fenomen al acestui an le-a făcut cu ochiul și investitorilor de la Pro TV, iar audiențele uriașe înregistrate de Kanal D i-au determinat să se așeze la masa negocierilor.

Astfel, conform informațiilor obținute de cancan.ro, se pare că noul proprietar al trustului care deține și PRO TV, Ladislav Bartonicek, a negociat, la sânge, cu casa de producție ce deține acest format de televiziune.

Cum au reușit cehii de la PRO TV să le sufle turcilor de la Kanal D showul Survivor România

Cehii au mers la negocieri cu următoarea ofertă: cumpără formatul pentru mai multe țări, printre care Cehia și Serbia, însă cu o singură condiție, ”Survivor România” să fie inclus la acest pachet.

Chiar dacă inițial reprezentanții casei de producție nu au fost de acord să cedeze emisia și pentru țara noastră, după aia s-au răzgândit și au căzut de acord.

Supraviețuitorul, un fiasco pentru PRO TV

Pe de altă parte, în anul 2015, Pro TV  anunța în grila de programe show-ul  “Supraviețuitorul”, prezentat de Dragoș Bucurenci. Primul episod, difuzat din 12 septembrie a reușit să atragă aproape 1,3 milioane de telespectatori, însă începând cu al doilea episoad, cifrele audiențelor s-au prăbușit.

Urmăriți Impact.ro și pe