Marele regret al lui Jador. De când s-a întors de la Survivor România a început să aibă numai dezamăgiri

Daria Petrescu, Ciprian Ioana 28.08.2021, 09:09
Marele regret al lui Jador. De când s-a întors de la Survivor România a început să aibă numai dezamăgiri

Jador este unul dintre cei mai apreciați interpreți din România, iar după participarea la „Survivor” și lansarea de videoclipuri alături de artiști celebrii, notorietatea lui a crescut.  Propunerile pentru participarea la evenimente private au crescut, însă, fostul Faimos are și o nemulțumire. Acesta și-a exprimat regretul într-un video postat pe Tik Tok, în care și-a deschis sufletul în fața fanilor. Iată care este marele regret al lui Jador. De când s-a întors de la Survivor România a început să aibă numai dezamăgiri.

Marele regret al lui Jador

Jodor are milioane de vizualizări pe Youtube și fani mai mult în rândul tinerilor. De ceva timp însă, acesta este extrem de nemulțumit de felul în care decurg lucrurile în timpul spectacolelor sale. Cântărețul a luat atitudine și mulți l-au criticat pentru gestul lui. Cu toate astea, acesta a explicat care a fost motivul pentru care a procedat așa.

„Oameni buni, eu am văzut foarte multe Tik ToK-uri în care eu am refuzat bani, am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani.

Am rupt chiar 100 de lei, pentru că cineva insista foarte mult cu bani  și nu mă lăsa în pace. Eu am refuzat banii respectivi pentru că toată lumea stă cu bani pe tine, toată lumea stă cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează, așa cum se făcea odată. Înainte toată lumea dansa. Nimeni nu stătea cu telefonul pe tine să te filmeze.

Am vrut sp dau bani, ca nimeni să nu mai filmeze. O oră nu am vrut să iau niciun ban, am vrut să se distreze toată lumea. Am vrut să dansez cu oamenii și fiecare să se simtă bine. S-au făcut tragedii și lucruri foarte mari pe treaba asta, am văzut pe Tik Tok.

Nu s-a ajuns nimeni, nu mă cred vreun bogătaș, dar vreau să se înțeleagă că uneori banii nu sunt de ajuns.  E vorba de distracție. Eu sunt acolo ca omul să se distreze”, a declarat Jador într-un video postat pe Tik Tok.

Cine este Jador

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. A devenit cunoscut odată cu participarea la „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, însă, și-a câștigat simpatia publicului din postura de Faimos la Survivor România.

Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, Jadora ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun.

Pentru cei care nu știu, pentru o cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă banii sunt împărțiți cu formația sa. Într-o lună, Remus Ionuț Dumitrache ar ajunge să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă, scrie playtech.

Ce spunea Jador despre Georgiana, fata alături de care a stat 6 ani

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea’, a spus Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe