Lovitură importantă dată de Pro TV. De-abia acum s-a aflat

Rădulescu Valentin 02.10.2020, 14:56
Lovitură importantă dată de Pro TV. De-abia acum s-a aflat

Deoarece afară a început să vină frigul, românii au preferat să stea acasă și să își urmărească emisiunile preferate, lucru ce a fost un adevărat beneficiu pentru cei de la Pro TV. De asemenea, nici perioada alegerilor locale nu a fost rea pentru postul tv, care a strâns cifre uriașe de audiență. Pro TV a dat o lovitură importantă în luna septembrie.

Pro TV a revenit în forță!

Se pare că luna septembrie și perioada alegerilor locale, a clasat Pro TV în topul televiziunilor cu cele mai mari audiențe din România. Prima lună de toamnă a venit cu cifre extrem de bune, în special în perioada serii, atunci când românii încep să dea drumul la televizor, arată paginademedia.ro.

De asemenea, nici Antena 1 nu s-a ținut rău la capitolul audiențe. Emisiunea iUmor, așteptată de milioane de români, a clasat postul de televiziune pe locul doi, după Pro TV. Cele două televiziuni au încasat creșteri semnificative față de ultimele luni.

Pe toate segmentele de urmăritori, Pro TV și Antena 1 au reușit să își mențină locurile pe tot parcursul lunii, dar nici Prima TV și Național TV nu au stat rău. Aceste două televiziuni au urcat în audiență în special la nivel național, acolo unde s-au remarcat creșteri semnificative.

Lovitură importantă dată de Pro TV. De-abia acum s-a aflat
Lovitură importantă dată de Pro TV. De-abia acum s-a aflat

Pro TV a fost în top pe toate segmentele de public

Cel mai urmărit post de știri din România s-a ținut bine pe toate segmentele de public în luna septembrie. Acesta a stat pe primul loc foarte relaxat și a avut o creștere de peste 100.000 de telespectatori în prima lună din toamnă. Acesta a urcat la 1,6 milioane de telespectatori, față de 1,03 milioane, cât a avut în luna anterioară.

Pe segmentul Urban, Pro TV a reușit să adune aproape 50.000 de telespectatori. Acesta a urcat la aproape 600.000 de oameni, față de 542.000, cât a înregistrat în luna de vară.

Tinerii se pare că au optat și ei pentru Pro TV, deoarece postul de televiziune a cucerit aproximativ 270.000 dintre aceștia, în timp ce în luna august, avea doar 242.000.

De asemenea, amintim că și Antena 1 și-a menținut poziția la toate segmentele, clasându-se pe locul doi. Prima TV a venit din urmă și a ocupat locul 3 pe segmentul Urban. La segmentul Național, locul trei a fost ocupat de Național TV, care a strâns o medie de 210.000 de privitori în luna septembrie.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe