Mihaela Rădulescu, dezvăluiri fără precedent de la Pro TV. ”Am primit o porție de balegă”

Mirabela Vasile 02.10.2020, 10:59
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri fără precedent de la Pro TV. ”Am primit o porție de balegă”

Dezvăluiri fără precedent de la Pro TV. Mihaela Rădulescu se numără printre marile dive ale României. Nu există apariție să nu fie spectaculoasă și impecabilă. Chiar și la emisiunea ”Ferma”, unde nu e chiar un podium, vedeta se îmbracă la patru ace. Și asta chiar dacă ar putea să își distrugă hainele care nu sunt deloc ieftine. Acest lucru chiar s-a întâmplat, iar prezentatoarea TV a povestit totul.

Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Mihaela Rădulescu de la Pro TV

Prezentatoarea spune că îi place atmosfera de la Fermă și nu se dă niciodată la o parte când e vorba să mănânce ceva bun și tradițional de acolo.

”Cu poftă! Mănânc tot ce-mi place, am doar grijă la cantități. Nu gândesc în calorii, ci în plăceri care-mi dau o stare bună. Fac sport zilnic și nu mă chinui cu diete, ci mă delectez cu ce știu că mă face fericită. Nu renunț la joie de vivre nici în pădure.”, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Radulescu face ca orice aparitie a ei sa fie impecavila
Mihaela Radulescu face ca orice aparitie a ei sa fie impecavila

În sezoanele trecute, Mihaela Rădulescu a făcut senzație.  Aceasta a muls vaca în palton Chanel și bluză albă cu volănașe. Niciodată nu a renunțat la hainele de firmă și chiar a povestit un episod amuzant.

”Ador contrastele, la fel cum mă incită abordările diferite. Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară. Doar nu era să-mi pun un trening și o basma pe cap, ca să fiu „de-acolo. Sigur că există și riscuri în timpul procesului. Anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant. Niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli. M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti. Iau mereu partea bună. Nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare.”, a mai zis prezentatoarea pentru Viva.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre noi concurenți din emisiunea ”Ferma”

Mihaelei Rădulescu îi plac foarte mult fetele de anul acesta. Și asta pentru felul în care apar și modul în care reacționează. De asemenea, o impresionează și cum muncesc, dar și cum știu să se distreze.

”Bine, nici băieții nu-s mai prejos. Le-am subliniat pe concurente pentru că de acolo vin cele mai multe și mai neașteptate surprize. I-am pedepsit, le-am dat misiuni total neplăcute. Dar i-am și certat. I-am adus la limitele alea pe care vrem toți să știm dacă le trec sau nu.”, a spus Miheala Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe