Lovitură dură pentru fanii Soranei Cîrstea! Anunțul incredibil de trist făcut de sportivă

Badea Violeta 15.07.2021, 19:21
Lovitură dură pentru fanii Soranei Cîrstea! Anunțul incredibil de trist făcut de sportivă

Lovitură dură pentru fanii Soranei Cîrstea! După prestațiile de senzație de la Roland Garros și Wimbledon, jucătoarea noastră le-a dat o veste proastă admiratorilor săi. Iată anunțul incredibil de trist făcut de sportivă!

Lovitură dură pentru fanii Soranei Cîrstea

Deși se afla printre principalele favorite,  Sorana Cîrstea, în vârstă de 21 de ani, locul 37 WTA, a declarat că nu va mai participa la turneul WTA de la Palermo.

După prestațiile incredibile de la Roland Garros și Wimbledon, fanii își puseseră toate speranțele în câștigarea acestui turneu, dar, din păcate, Sorana a suferit o ruptură musculară a chinuit-o extrem de mult în ultima perioadă.

Turneul de la Palermo va începe săptămâna viitoare, iar locul româncei a fost luat de  Leonie Kung, locul 157 WTA. Din păcate, Sorana nu va participa nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Ar fi fost o onoare să îmi reprezint țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă, din păcate, nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puțin o lună de pauză competițională și, în acest moment al carierei mele, prioritară este sănătatea.

Am refuzat constant orice ajutor din partea Federației și a Comitetului Olimpic! Dacă aș fi putut să joc, aș fi făcut-o din patriotism, cum am făcut-o la Jocurile Olimpice de la Beijing și Londra”, a spus Sorana Cîrstea, pe Instagram.

Lovitura dura pentru fanii Soranei Cirstea
Lovitura dura pentru fanii Soranei Cirstea

Sorana Cîrstea, criticată dur după ce a refuzat să meargă la Tokio

După ce a fost eliminată de Emma Răducanu de la Wimbledon, Sorana Cârstea a anunțat că nu va merge la Tokyo pentru Jocurile Olimpice și a motivat decizia prin faptul că este accidentată. Multe persoane nu au crezut-o, deoarece jucătoarea își anunțase prezența la Palermo.

Ministru sportului Eduard Novak a criticat-o pe jucătoarea de tenis, deoarece a refuzat participarea la Olimpiadă. Mai mult decât atât, oficialul a acuzat federaţia condusă de Ion Ţiriac pentru absenţa jucătoarelor de la Tokio.

Ministrul sportului a transmis că nu înțelege de ce jucătoarele românce au participat cu probleme medicale la Wimbledon, dar refuză să intre pe teren în Japonia.

„Pentru mine urmează cel puțin o lună de pauză competițională și în acest moment al carierei mele prioritară este sănătatea.

Am refuzat constant orice ajutor financiar din partea Federației și COSR. Dacă aș fi putut să joc aș fi făcut-o din patriotism, cum am făcut deja la Olimpiadele de la Beijing și Londra”, a explicat Sorana Cîrstea de ce nu va participa la Jocurile Olimpice, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...