Lovitură dură pentru Cristina Cioran. Alex Dobrescu are deja o nouă iubită

Cătălina Burghelea 20.11.2022, 13:38

Vestea că actrița Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, nu mai formează un cuplu a surprins pe toată lumea. Fanii se așteptau la o nuntă grandioasă, nicidecum la o despărțire, mai ales că relația lor părea sudată, având în vedere că vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate în timpul sarcinii.

Veste șoc pentru Cristina Cioran. Alex Dobrescu iubește pe altcineva

În iulie 2021, Cristina Cioran a născut prematur o fetiță. Actrița era programată pentru cezariană, dar Ema a venit pe cale naturală, fără anestezie. Bebelușa a stat în spital două luni, sub atenta observație a medicilor. La acea vreme, vedeta a povestit cum s-a declanșat travaliul.

„Eu am crezut că sunt simptome de enterocolită. M-am dus la baie, am pus mâna și bebelușul era acolo. Nu se rupsese membrana. Și am sunat-o pe doctoriță. M-a pus să sun la salvare. Am sunat, am așteptat salvarea afară, pentru că ar fi trebuit să urce. Am așteptat jos, m-a luat salvarea, pentru că nu mă puteau lega în chingile alea, un domn mă ținea de cap și altul de corp. Și eu mă țineam cu mâinile de niște bare de metal. Am ajuns la spital și vedeam doar niște fețe șocate de cum treceam eu urlând, plină de sânge”, relata actrița.

Din cauză că s-a născut prematur, micuța Ema a stat o lună și jumătate în spital, o lună la incubator, la aparate, și alte două săptămâni la pătuț cald, în salon cu alți copilași, potrivit spuselor Cristinei Cioran. În tot acest timp, i-a fost alături Alexandru Dobrescu, partenerul ei de viață și tatăl copilului.

Dovada clară că fostul ei iubit și-a refăcut viața

Până de curând, fanii Cristinei Cioran sperau că o vor vedea în rochie de mireasă, dar viața a avut alte planuri pentru ea, deoarece s-a despărțit de iubitul ei. Celebrul actor deja iubește pe altcineva, după cum se vede în poza cu Alex Dobrescu în timp ce sărută o tânără misterioasă.

Fostul partener al Cristinei Cioran pare că și-a găsit fericirea în brațele altei femei. Actorul a lăsat trecutul în urmă, iar acum se bucură de o nouă dragoste. Cel puțin asta arată o fotografie apărută în mediul online.

Nu a trecut nici măcar o lună de când Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să ia o pauză. Fostul iubit al actriței nu pierde timpul, ci încearcă să-și refacă viața amoroasă cu altcineva. De curând, acesta s-a pozat alături de o femeie misterioasă. Liber de „contract”, nu și-a ascuns deloc noua pasiune, alegând să facă public sărutul pe care i l-a oferit fetei. Cireașa de pe tort a fost melodia pe fundal, mai exact piesa interpretată de Elvis Presley: „Can’t help falling in love”.

A cerut-o în căsătorie, apoi a venit anunțul neașteptat

La începutul lunii noiembrie, la doar câteva zile după ce a cerut-o de soție pe Cristina Cioran, Alex Dobrescu a anunțat pe rețelele sociale că este fostul iubit al actriței: „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex în dreptul unui videoclip.

Separarea dintre cei doi este reală, fiind confirmată și de Cristina Cioran: „Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii”, a mărturisit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...