Motivul pentru care Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei. „Suntem în alte sfere”

Beatrice Dumitru 03.11.2022, 17:02
Motivul pentru care Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei. „Suntem în alte sfere”

Despărțirea dintre Cristina Cioran și tatăl fetiței sale a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că s-a petrecut la câteva zile după ce vedeta fusese cerută în căsătorie. Cristina Cioran a vorbit despre motivul care a dus la ruptura dintre ea și iubitul său, Alex Dobrescu.

De ce s-a despărțit Cristina Cioran de iubitul său

Povestea de dragoste dintre Cristina Cioran (44 ani) și Alex Dobrescu (37 ani) a ajuns la final. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, deși pe 20 octombrie vedeta a fost cerută de soție de tatăl fetiței sale. Cel care a anunțat despărțirea a fost chiar de Alex Dobrescu, care a mărturisit că el este „fostul iubit” al Cristinei Cioran.

Se pare că ruptura dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, iar Cristina Cioran a vorbit despre motivul care a dus despărțirea de tatăl fetiței sale, după numai doi ani de relație.

Motivul pentru care Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei. „Suntem în alte sfere”
Cristina Cioran și fiica sa, Ema.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran, potrivit Cancan.

Ce spune Cristina Cioran despre o împăcare cu tatăl fetiței sale

Întrebată dacă mai există cale de împăcare, Cristina Cioran nu a dat un răspuns clar, dar a mărturisit că prioritatea sa în acest moment este micuța Ema și nu vrea să își mai facă alte planuri.

„Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut la o petrecere la Snagov, în august 2020, după ce actrița încheiase o relație de zece ani. „Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi”, povestea Cristina Cioran într-un interviu în care a vorbit despre iubitul său.

În primăvara anului 2021, vedeta anunța că va deveni mamă pentru prima dată, iar minunea s-a întâmplat pe 18 iulie, îdar prea devreme. Fetița ei s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni și a durat o perioadă destul de lungă până a putut să-și ia micuța acasă.

A fost o perioadă foarte grea, atât fizic, dar mai ales emoțional, pentru că, deodată, nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul, pentru că Ema a stat în spital o lună și jumătate, dar totul a trecut. M-am educat să nu mă gândesc cu tristețe la trecut, așa că spun doar… bine că este trecut!”, spunea Cristina Cioran despre nașterea fetiței sale.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de Alex Dobrescu la doar o săptămână după ce s-au cunoscut și ar fi trebuit să facă nunta în februarie 2021, dar a amânat-o după ce vedeta a aflat că este însărcinată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...