Cristina Cioran, scandal uriaș cu fostul iubit. Conversații șocante între cei doi după despărțire

Anca Manolica 14.11.2022, 15:33

Cristina Cioran a ajuns să fie la cuțite cu fostul iubit, la mai puțin de o lună de când bărbatul a cerut-o în căsătorie. Alex Dobrescu a publicat mai multe discuții private dintre cei doi, șantajând-o și făcând-o de râs în mediul online. Cum s-a ajuns de la o dragoste nebună la un scandal uriaș în care se aruncă multe cuvinte grele.

Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal uriaş

Cei doi foști iubiți trec printr-o perioadă extrem de tulbure. După ce, pe 20 octombrie, bărbatul îi oferea inelul de logodnă actriței, iată că, la mai puțin de o lună, ei au ajuns la cuțite. Nimeni nu ar fi crezut că de la planurile de nuntă se va ajunge la un scandal în văzul tuturor. Mai ales că tânărul iubit al actriței spunea, în urmă cu câteva zile că relația lor merge înainte cu bune și rele.

Iată că acum lucrurile par să se fi schimbat radical. Iar dovadă stau cele mai cele mai recente dezvăluiri ale bărbatului. Acesta a făcut-o de râs pe celebra blondină, după ce a postat mai multe capturi cu mesaje recente pe care aceasta i le-a trimis. Mulți au rămas fără cuvinte atunci când au văzut limbajul folosit de actriță în discuția cu tatăl copilului ei.

Cristina Cioran, alături de Alex și fiica lor
Cristina Cioran, alături de Alex și fiica lor

Conversații șocante între cei doi

Cristina Cioran se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, reușind să câștige simpatia multor fani. Fiindcă cei care o urmăresc și-au dorit mereu să afle cât mai multe din viața fostei prezentatoare TV, ea a avut grijă să îi țină mereu la curent cu tot ce se întâmplă. O bucurie foarte mare a fost atunci când aceasta a anunțat că iubește și nou și că a devenit mămică.

Doar că ceva s-a schimbat între timp și zilele trecute apăreau primele semne că în relația sa nu mai este chiar totul roz. Alex Dobrescu anunța că cei doi nu mai sunt iubiți, iar de atunci au tot ocupat primele pagini ale tabloidelor. Iar acum, tatăl copilului ei a postat o serie de fotografii ale conversațiilor dintre cei doi. Vedeta i-a trimis câteva mesaje uluitoare în care a folosit un limbaj care vulgar.

Vezi în Galeria FOTO ce vorbe grele și-au aruncat cei doi.

Adevărul despre despărțirea dintre Cristina Cioran şi tatăl fiicei sale

Cei doi foști parteneri de viață nu mai locuiesc împreună de când tatăl fiicei sale a anunțat că s-au despărțit. Se pare că Alex Dobrescu i-a cerut actriței să părăsească locuința sa, astfel că actrița s-a conformat și s-a mutat cu cea mică într-un alt apartament din Capitală.

Potrivit unei persoane apropiate acesteia, vedeta TV ar fi plecat fără să își ia o parte dintre actele și contractele sale importante, pe care nici acum nu a reușit să le recupereze.

„Cristina trăiește în teroare. Ea nu vrea circ, nu vrea ca despărțirea lor să fie mediatizată și subiect de presă, tocmai pentru a-și proteja fetița. Vrea doar să-și recupereze toate actele și tot ce era al ei și a rămas în casa în care au locuit împreună”, a declarat pentru Playtech.ro sursa menționată.

Neînțelegerile dintre Cristina și Alex au apărut după ce fetița a împlinit un an și a avut o mică petrecere cu ocazia ruperii turtei. Cum nu au putu să ajungă la un consens, ei au decis că cea mai indicată ar fi despărțirea, lucru care s-a și întâmplat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...