Lovitură de proporții pentru Becali! Scandal uriaș: „Nu e știre bombă, e bombă atomică!”. Ce se întâmplă la FCSB

Marian Cărăvan 05.03.2020, 14:28
Lovitură de proporții pentru Becali! Scandal uriaș: „Nu e știre bombă, e bombă atomică!”. Ce se întâmplă la FCSB

FCSB nu o duce grozav în actuala ediție de campionat. După startul cu stângul în play-off, a venit și o lovitură de proporții pentru Gigi Becali, finanțatorul echipei. Unul dintre jucătorii săi a semnat cu o mare rivală a roș-albaștrilor, provocând un scandal uriaș.

Transferul care a venit ca o lovitură de proporții pentru Becali

Campioana CFR Cluj i-a dat o lovitură sub centură lui Gigi Becali, după ce a reușit să obțină semnătura titularului din poarta FCSB. Intrat în ultimele șase luni de contract cu FCSB, Cristian Bălgrădean, 31 de ani, nu a stat prea mult pe gânduri când a fost contactat de oficialii lui CFR Cluj și și-a dat acordul pentru a juca la formația ardeleană. O decizie care l-a luat prin surprindere pe finanțatorul Gigi Becali, care nu se aștepta la un asemenea gest din partea jucătorului. Becali a luat foc la aflarea veștii.

„Nu e chiar atât de simplu, nu e știre bombă, e bombă atomică. El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoană care nu mă cunoaște și mi-a dat mesaj. Am crezut că e glumă și l-am sunat pe el”, afirmă Gigi Becali, care spune că Bălgrădean i-a confirmat transferul la CFR Cluj.

„I-am zis ‘Bă, băiatule, ești nebun? Trebuia să anunți’. Tu ai semnat cu o contracandidată. Nu e vorba că nu va mai apăra, dar cum să mai apere el? Nu vreau să îmi fac păcate, dar înseamnă că mingea înscrisă cu Botoșani, de i-a dat-o pe tavă, înseamnă că te gândești la CFR, să ia campionatul”, a tunat și fulgerat Gigi Becali.

Ce spune Gigi Becali despre Primarul Capitalei în condițiile în care Gabriela Firea este chiar fina sa

Pedeapsă aspră pentru Cristi Bălgrădean: scos din lot de Becali

Portarul de 31 de ani nu va mai prinde niciun meci în tricoul roș-albastru, după ce a semnat cu rivala CFR Cluj. Goalkeeperul are 23 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile, fiind titularul de drept între buturi. Acest lucru se va schimba însă, începând din această săptămână. Gigi Becali și-a desființat jucătorul în direct la TV. Patronul va pedepsi trădarea lui Bălgrădean, iar portarul nu va mai prinde niciun minut la vicecampioana României.

Cristian Bălgrădean joacă la FCSB din februarie 2018, iar contractul său cu vicecampioana României expiră la finalul acestui sezon. În cariera sa, Bălgrădean a mai trecut pe la Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova și Concordia Chiajna. Două trofee a cucerit Bălgrădean în cariera sa, Cupa României și Supercupa României, ambele cu Dinamo. Portarul este cotat de site-ul Transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe