Gigi Becali: “Eu vând tot!”. Cei 3 fotbaliști la care nu este însă dispus să renunțe

Redacția IMPACT 11.02.2020, 17:22
Gigi Becali: “Eu vând tot!”. Cei 3 fotbaliști la care nu este însă dispus să renunțe

Gigi Becali este pornit să își reorganizeze echipa, după egalul pe care FCSB l-a suferit în fața formațiunii Academica Clinceni. Partida a fost disputată în seara de luni, pe teren, pe Arena Națională. Însă, egalul de 0-0 de la final de meci a reprezentat o dezamăgire pentru omul de afaceri. De aceea, a hotărât că trebuie luate noi măsuri, pentru că scorul recent a reprezentat și o diferență de 5 puncte, în minus, în fața CFR.

Gigi Becali: “Eu vând tot!”

Latifundiarul a fost atât de supărat pe înfrângerea de la nivel de clasament, încât a făcut afirmații usturătoare, în ceea ce-i privește și pe jucători. Gigi Becali este dispus să renunțe la tot, după cum a spus-o chiar el. Mai puțin la trei fotbaliști pe care nu și-ar dori să îi piardă, făcând cunoscute și numele acestora.

Gigi Becali “Eu vând tot!”. Cei 3 fotbaliști la care nu este însă dispus să renunțe
Gigi Becali a fost foarte dezamăgit de echipa sa, în urma meciului FCSB cu Academica Clinceni

“Nu știu, nu pot să înțeleg. Uite, și Oaidă și toată echipa… singurul jucător, Man… și Morutan, când a intrat, a adus un plus. Și poate și puțin Popică. Eu mă gândesc, dacă la un meci din ăsta…mă gândesc ce ar fi să nu mai investesc? Ce-o veni de pe la academie, să nu mai dau bani”, a fost de păerere Gigi Becali, potrivit DigiSport.

Cei 3 fotbaliști la care nu este însă dispus să renunțe

Latifundiarul din Pipera nu este dispus să renunțe la trei nume grele din fotbal, pentru echipa sa. În momentul de față, și-a arătat nemulțumirea și față de atacantul Florinel Coman. La rândul său, și jucătorul și-a făcut o autocritică, pentru modul în care a debutat, nu doar în partida de luni.

“Dacă joci așa două meciuri, cu CFR și azi, îl vede cineva și zice «îți dau ție un milion, Becali, să mă lași în pace». Cum să pierzi așa mingile”, a susținut patronul FCSB, despre Florinel Coman.

“Eu vând tot, dom’le! Singurii jucători pe care nu-i vând sunt Man, Coman, Moțutan. În rest, tooot!”, a mai adăugat Gigi Becali, fiind prezent la Fotbal Club.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI