FCSB, tot în căutarea unui antrenor. De ce nu reușește Gigi Becali să aducă pe cineva pe bancă: „Nu răspunde la telefon”

Alexandru Ioanid 19.08.2019, 12:17
FCSB, tot în căutarea unui antrenor. De ce nu reușește Gigi Becali să aducă pe cineva pe bancă: „Nu răspunde la telefon”

Patronul FCSB, Gigi Becali, se chinuie în această perioadă să găsească un antrenor pentru echipa pe care o finanțează. Numai că nu este atât de simplu. Iar principalul favorit, Costel Enache, pare că s-a răzgândit.

Gigi Becali îl preferă pe Costel Enache pentru banca tehnică a FCSB. O întâlnire decisivă între cei doi ar fi urmat să aibă luni, dar lucrurile au devenit incerte, după cum scrie Digi Sport.

Gigi Becali ar fi vrut să se întâlnească cu Enache, dar acesta nu mai e de găsit.

Enache nu mai răspunde la telefon, nu știu! Am văzut că sunt și nume de străini, dar nu știu ce o să facem. Sunt mulți antrenori care vor să vină, dar nu vreau să mai vorbesc de lucrul acesta„, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Incertitudine la FCSB: „Situația e delicată”

Costel Enache spunea, în urmă cu câteva zile, că ar vrea să vină pe banca tehnică a FCSB, dar discuțiile s-au împotmolit între timp. 

„Deocamdată aștept să văd cum se vor așeza lucrurile. Într-adevăr tentația e mare să mă duc acolo. Am încredere în lotul FCSB de acum, mă gândesc că o ocazie ca asta nu-ți apare de multe ori în viață. Poate că m-ar ajuta și profesional un pic. Sunt discuții, nu știu dacă e momentul meu acum”
Costel Enache

Postul de antrenor la FCSB este unul evitat tocmai din cauza atitudinii pe care o are patronul Gigi Becali. Acesta insistă să decidă formula de start și schimbările și mulți tehnicieni nu sunt de acord cu acest lucru.

Echipa se află în căutarea unui antrenor într-o perioadă extrem de dificilă, după cum recunoștea directorul sportiv al roș-albaștrilor, Narcis Răducan.

„Situația e delicată, se continuă această stare de spirit și trebuie intervenit ferm și rapid. Vom analiza și vom lua și măsuri. Dar așa nu se poate continua pentru că nu ne îndreptăm spre performanță. Foarte rapid, de mâine, de poimânie trebuie să luăm decizii atât la nivelul sfaff-ului tehnic, cât și în ceea ce privește lotul de jucătorii. În felul acesta nu putem ajunge în decembrie cu șanse reale de a ajunge alături de CFR”
Narcis Răducan, director sportiv FCSB

FCBS se pregătește pentru dubla cu Guimaraes, din play-off-ul Europa League. Primul meci se joacă joi, de la ora 21:30.

Urmăriți Impact.ro și pe