Lovitura dată de o televiziune din România. Un prezentator celebru a semnat fără să știe ce salariu va avea (Exclusiv)

Iancu Andreea 01.03.2022, 18:04
Lovitura dată de o televiziune din România. Un prezentator celebru a semnat fără să știe ce salariu va avea (Exclusiv)

Postul Kanal D aniversează 15 ani, chiar pe data de 1 martie, de când activează în sfera televiziunii. Deși astăzi a mai făcut unele mutări în privința personalului, un prezentator celebru se numără printre numele care au crezut în televiziune, chiar înainte să ajungă în România. Acesta a semnat contractul chiar înainte de a știi ce salariu va primi. Vedeta a vorbit despre primele zile alături de postul TV.

Ce prezentator celebru a semnat cu Kanal D înainte de a afla salariul

Chiar astăzi, 1 martie, Kanal D împlinește 15 ani de activitate. Pe 1 martie 2007, postul de televiziune emitea pentru prima dată în România. Dintre cei care au crezut în succesul dovedit ulterior de trustul turcesc face parte și un prezentator celebru, care a semnat contractul fără ca măcar să cunoască ce salariu urma să primească.

Cosmin Cernat, celebru pentru cariera sa din televiziune și mai cu seamă pentru asocierea cu lumea sportului, a povestit mai multe detalii despre primele sale zile de lucru. Experiența de la Kanal D s-a dovedit ulterior de bun augur, iar noua televiziune, care făcea primii săi pași în țara noastră, l-a recompensat pe prezentator.

„Sigur că îmi aduc aminte și am spus mereu că este o experiență din care sunt bucuros că am făcut parte. A fost o zi tensionată pe de o parte, pentru că nu știam cum va primi publicul o nouă televiziune, dar, pe de altă parte, eram foarte fericit că se naște o nouă televiziune pe o piață care era oarecum așezată. A fost un mix de sentimente și am atâtea amintiri, încât aș putea scrie o carte!” a declarat Cernat pentru Playtech.ro.

Un prezentator celebru a semnat cu o televiziune din România, fără să știe ce salariu va avea
Cosmin Cernat, vedetă a trustului care deține Kanal D

„Pentru mine valorile acelea au contat”

Onorariul nu a fost un punct central discutat de Cosmin Cernat în primele sale dialoguri cu reprezentanții Kanal D. Totuși, omul de televiziune a ales să se concentreze pe planurile de viitor ale postului TV. De aceea, latura financiară, salariul pe care urma să îl câștige, nu a fost discutat în primă fază.

„M-au convins oamenii cu care am stat de vorbă, mi-au arătat că au o misiune. Mi-au explicat exact ce vor să facă și nici nu am discutat partea financiară în primă fază. Eu am vrut să știu ce doresc să facă. Mi-au prezentat un proiect pe termen lung, un plan solid în ceea ce privește conținutul și valorile companiei, ei având o experiență colosală în ceea ce privește media și business. Pentru mine valorile acelea au contat foarte mult pentru că nu era ceva pe termen scurt, era un plan pe termen lung și am bătut palma firesc”, ne-a mai spus jurnalistul.

După ce a fost gazda show-ului „Exatlon”, Cosmin Cernat a trecut la lumea din spatele camerelor. Acesta prezintă o emisiune la Radio Impuls, post radio deținut de trustul Doğan, din care face parte și Kanal D. Comentatorul sportiv se bucură de această experiență, continuându-și intervențiile și în lumea sportului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...