Lovitură dată de Kaufland în România. Se întâmplă chiar de Dragobete

Nicu Stan 01.02.2022, 17:14

Lovitură dată de Kaufland în România. Se întâmplă chiar de Dragobete. Retailerul german deschide încă un magazin chiar de Ziua Îndrăgostiților la români, într-un cunoscut cartier din orașul Iași, conform unui anunț al lanțului de retail. Lucrările au început în luna martie 2021 cu unele amenajări ale terenului.

Kaufland România dă lovitura la Iași. Ce se întâmplă pe 24 februarie, Ziua Îndrăgostiților la români

Noul magazin Kaufland din Iași, unul dintre cele mai mari orașe din România, se va deschide în cartierul Tătărași, pe 24 februarie, chiar de Dragobete, ziua tradițională a Dragostei la români.

Lucrările pentru noul magazin din cartierul Tătărași, Iași, au început în martie 2021 cu unele amenajări ale terenului, iar magazinul a început să fie ridicat vara trecută.

Kaufland Tatarasi va fi finalizat in scurt timp
Kaufland Tatarasi va fi finalizat in scurt timp. Sursa foto: apix.ro

Noul magazin, aproape de finalizare

În prezent, lucrările la noul magazin kaufland sunt aproape de finalizare, astfel încât pe 24 februarie să aibă loc  marea inaugurare. De altfel, anunțul deschiderii de pe 24 februarie a fost amplasat de către Kaufland chiar pe  șantier.

Noul magazin Kaufland va avea o suprafață desfășurată de peste 6.500 de metri pătrați. De asemenea, parcarea va avea aproape 300 de locuri, iar pe o suprafață de circa 4.000 de metri pătrați vor fi amenajate spații verzi.

Pe ce străzi are magazinul deschidere

Planul urbanistic zonal aferent proiectului este aprobat din toamna anului trecut de către plenul Consiliului Local Iași. De asemenea, terenul are deschidere la străzile Aurel Vlaicu și Ignat.

Amintim că lanțul de retail Kaufland are în pregătire alte trei proiecte importante în această perioadă:

-construirea celui de-al treilea centru logistic din țară în Miroslava
-amenajarea noului magazin din Galata
-amenajarea noului magazin din CUG.

Ce proiecte mai are Kaufland la Iași

Kaufland avansează la Iași cu un nou proiect de magazin în Galata, pe șoseaua Iași-Voinești, o zonă care se află în plin avânt imobiliar. Astfel, lanțul de retail a depus Planul Urbanistic Zonal (PUZ) la Primărie, iar proiectul urbanistic se află în faza de avizare.

Așa cum APIX.ro a anunțat în premieră, reteilerul Kaufland are în proprietate un teren cu o suprafață de circa 15.000 de metri pătrați pe care va amenaja magazinul din Galata. Trebuie reamintit faptul că, în prezent, compania are în lucru magazinul din Tătărași, pregătește un alt magazin în zona Fortus, iar în acest an va demara lucrările în Miroslava pentru cel de-al treilea centru logistic Kaufland din țară.

Unde construiește Kaufland magazin în Galata

Magazinul din Galata va fi construit pe șoseaua Iași-Voinești, pe partea stângă a drumului, pe sensul spre Miroslava, în zona de după intersecţia şos. Iaşi – Voineşti cu str. Camil Ressu. În partea sudică, terenul beneficiază de deschidere la Aleea Strugurilor.

Urmăriți Impact.ro și pe