Caz șocant de Dragobete, după ce un bărbat s-a înjunghiat în inimă. Totul a pornit de la faptul că soția nu l-a primit în casă

Elena Avramescu, Cristi Ionică 25.02.2021, 12:03
Caz șocant de Dragobete, după ce un bărbat s-a înjunghiat în inimă. Totul a pornit de la faptul că soția nu l-a primit în casă

Un bărbat s-a înjunghiat în inimă. Din nefericire, sărbătoarea iubirii a fost umbrită de un incident tragic, după ce un bărbat din Galați şi-a luat viaţa chiar în faţa uşii apartamentului unde locuia. Se pare că acestuia îi expirase ordinul de restricţie, astfel că se întorsese acasă la soție şi la cei doi copii, însă întâmpinarea nu a fost așa cum a sperat, asta pentru că nu a fost primit în casă. Moment în care a decis să se înjunghie în inimă.

Un bărbat s-a înjunghiat în inimă, chiar de Dragobete

Imediat după incidentul nefericit, au sosit la fașa locului două echipaje de la ambulanţă, care s-au chinuit minute bune să-l resusciteze, însă totul a fost în zadar. Iniţial, a fost făcut un apel la 112 pentru un conflict în familie.

Colegii mei au fost trimişi iniţial să intervină la o adresă unde era reclamat un scandal în familie. Când au ajuns acolo au găsit în faţa apartamentului un bărbat căzut jos, iar lângă acesta era un cuţit cu urme de sânge. Jandarmii au verificat dacă are puls şi au început manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanţei.

Bărbatul venise acasă, a vrut să intre în apartament, a bătut în uşă, dar familia nu i-a deschis. Soţia şi cei doi copii minori susţin că nu l-au primit în casă de teamă, deoarece acesta era cunoscut în a avea un comportament agresiv, dar nu au crezut când el a spus că îşi va înfinge cuţitul în inimă, a declarat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

Un barbat s-a injunghiat in inima, chiar de Dragobete
Un barbat s-a injunghiat in inima

Echipajele de la ambulanță s-au chinuit zeci de minute pentru a-l resuscita pe bărbat, însă înjunghierea în inimă i-a fost letală, astfel că s-a declarat decesul bărbatului.

Pacientul este decedat, este un stop cardio-respirator în urma unei plăgi înjunghiate la nivelul toracelului anterior drept, în urma unui conflict familial, a spus dr. Carmen Turcu, SAJ Galaţi.

Poliţiştii au preluat ancheta şi sunt șanse mari să se deschidă în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI